buna !!!! hai sa va zic care e cazul meu. Am un amic de vreo 3 ani si ne povestim tot, vorbim despre orice, dar de vreo 2 ani zice ca-i place de mine, pana a inceput sa spuna ca ma iubeste. Mie imi placea de alta persoana si el stia, mai vorbeam tot timpu de el si uneori imi zicea sa-l las, sa nu mai vb cu baiatul ala ...pana acum 2 luni cand mi-am dat seama ca-mi place de el mult ...si el tot imi zice ca ma iubeste, chiar am vrut sa plec de acasa din cauza parintilor si mi-a propus sa plec cu el, ca amici, ca asa ar fi mai linistit, ca as fi bine, sa nu fiu singura. El crede ca nu simt nimic pentru el, ca asta i-am zis tot timpul, ca-l vad doar ca pe un amic si acum nu stiu ce sa fac, ba vreu, ba nu vreau si daca i-as zice ca-l plac sunt sigura ca ar crede ca fac misto de el.
Deci cum fac sa ma creada ca-l plac cu adevarat si nu ca mi-e mila de el, asa cum mi-a zis de multe ori, ca sunt amica cu el, ca simt mila pentru el? Multumesc anticipat pentru raspuns...Scuze ortografia, dar abia am venit in romania. Multi ani din alta tara. Va pup..
Aceasta postare a fost editata de Darianna: 17 November 2010 - 09:29 PM
Motiv editare: Editat mesaj :crazy: din respect pentru ceilalti useri si ca sa poti primi raspunsuri.