Care sunt tipurile de hidroizolatii din care poti alege?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriHidroizolatii
Ultima actualizareLuni 3 septembrie 2018
Vizualizari1654

Voteaza & Distribuie

Descriere

In functie de tipul constructiei, materiale, pret, gradul de uzura al acoperisului, firmele de hidroizolatii trebuie sa-i ofere unui client mai multe variante de hidroizolare a cladirii. Avand in vedere caraterul complex al lucrarilor de hidroizolatie, dar si conditiile meteo din ce in ce mai imprevizibile, este important sa apelezi intotdeauna la o firma hidroizolatii de incredere.

Varietatea tipurilor de hidroizolatii

In randurile ce urmeaza vom enumera prinicpalele tipuri de servicii oferite de o firma hidroizolatii. Printre cel mai des intalnite metode de hidroizolare de numara:

  • Hidroizolarea cu ciment - Este cea mai veche si intalnita metoda pentru protejarea acoperisurilor caldirilor. Materialele sunt disponibile pretutindeni si sunt usor de prelucrat si aplicat pe aproape orice suprafata. Cimentul este un material utilizat cu precadere pentru hidroizolarea podurilor, a parcarilor, tunelelor etc.;
  • Hidroizolatii lichide - Este cea mai noua metoda de hidroizolare si tot mai ceruta de catre clienti. Este usor de instalat, are o aderenta ridicata pe suprafete, o rezistenta mare in mediile acide si este foarte rezistenta la variatiile mari de temperatura. Hidroizolatia lichida este recomandata in special pentru aplicarea pe suprafetele de lemn, beton, tabla veche, terase, balcoane, garaje sau piscine;
  • Hidroizolatiile poliuretanice - Deoarece au o elasticitate foarte mare, fiind rezistente in timp zeci de ani,sunt printre cele mai recomandate de specialisti . Pot fi aplicate pe aproape orice fel de suprafata, de la beton, la tigla sau caramida. Se usuca repede si reprezinta o solutie de hidroizolare temeinica pentru orice locuinta.
  • Hidroizolatii cu PVC - Sunt cel mai des aplicate pe suprafete din cladirile industriale, mai ales in cele in care este necesar un nivel de igienizare foarte ridicat. Ofera o protectie mare impotriva dezvoltarii culturilor de bacterii si fungi, care pot avea efecte daunatoare asupra sanatatii umane. Hidroizolatiile cu PVC au avantajul de a putea fi curatate si intretinute cu usurinta, acest tip de membrana fiind extrem de rezistent in timp.
  • Hidroizolatii cu membrana bituminoasa- Membrana bituminoasa este o solutie de hidroizolare a cladirilor accesibila ca pret, care impiedica cu succes patrunderea apei in interiorul cladirilor;

Beneficiile hidroizolatiilor

Orice cladire hidroizolata este mai rezistenta in timp, iar costurile reparatiilor din cauza scurgerilor de apa vor fi reduse semnificativ. Unul dintre multiplele beneficii ale acestor lucrari este prevenirea igrasiei, asigurarea unui mediu sanatos si curat de locuit sau desfasurare a unei activitati, dar si intarirea structurii cladirii prin prevenirea patrunderii apei in acoperisul si peretii acesteia. Dincolo de aceste aspcte practice, cladirile hidroizolate au si un aspect imbunatatit, ceea ce este in mod sigur un plus.

Gaseste partenerul tau in hidroizolatii

Hidroizolatii-terase.ro este o firma hidroizolatii care ofera o gama variata de servicii de hidroizolare. De la hidroizolarea caldirilor si teraselor cu membrana bituminoasa, la hidroizolatii lichide, aici gasesti echipe specializate si echipamente porfesionale. Indiferent ca vorbim de propria locuinta, de un bloc intreg sau de o cladire de birouri, e necesar ca acestea sa fie hidroizolate temeinic. Pentru rezultate de calitate si acoperisuri rezistente in timp apeleaza https://www.hidroizolații-terase.ro la servicii profesionale.

Date de contact:
Telefon: 0730 093 528