Stai prost cu banii, dar îți dorești un șemineu spectaculos sau o sobă premium? Plata în rate egale fără dobândă ar putea fi soluția perfectă!

Stai prost cu banii, dar îți dorești un șemineu spectaculos sau o sobă premium? Plata în rate egale fără dobândă ar putea fi soluția perfectă!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSeminee, Semineu, soba
Ultima actualizareMiercuri 4 mai 2022
Vizualizari124

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai visat dintotdeauna la serile magice și căldura dogoritoare, petrecute alături de cei dragi la gura unui focar șemineu fontă pe lemne de calitate premium? Îți este destul de dificil să strângi toată suma necesară de bani din cauza cheltuielilor neprevăzute și îți dorești ca urmatorul sezon rece să nu te mai prindă fără un șemineu spectaculos? Atunci, soluția salvatoare vine de la experții dispozitivelor alternative de încălzire de la PEFOC, firmă 100% românească, cu peste două decenii de tradiție în comercializarea și montajul profesional al tuturor soluțiilor termice de calitate premium!

Profită de prețurile mai mici de extrasezon și achiziționează-ți șemineul, soba pe lemne sau un termoșemineu ieftin cu putere mare și consum eficient, în 6 rate egale fără dobândă, simplu și rapid, cu cardul Star BT - serviciu financiar oferit de Banca Transilvania. Practic, ți se pune la dispoziție un credit de până la 5 ori venitul tău lunar, pe care poți să-l folosești în achiziții de produse din catalogul sibienilor de la Pefoc.

Cum funcționează?

După o scurtă analiză financiară, poți primi din partea băncii Transilvania o sumă de bani în valoare de până la 5 salarii proprii, disponibilă direct pe cardul tău bancar Star BT. Următorul pas este achiziția cu cardul al acelui șemineu la care ai visat dintotdeauna, disponibil direct din stocul cu peste 9000 de produse și accesorii termice Pefoc. Un mare avantaj pentru tine este că tranzacția poate fi efectuată, fie în maximum 6 rate egale fără dobândă, fie cu plata integrală a produsului ales, situație în care, poți primi înapoi până la 3% din suma plătită integral, sub formă de Puncte Star ce pot fi folosite ulterior, pentru cumpărături diverse, în peste 17.000 de magazine partenere Star BT!

Cum se face plata în rate a șemineelor PEFOC?

Pasul 1. Solicită plata în rate - pentru a activa opțiunea de rate egale fără dobândă, solicită în magazinele partenere STAR să plătești la un POS BT.

Pasul 2. Verifică chitanța primită - Vei vedea acolo suma pe care ai plătit-o și numărul de rate în care s-a făcut plata dispozitivului tău termic Pefoc.

Pasul 3. Banii se blochează - o dată efectuată plata, nu mai ai acces la bani decât după ce rambursezi întreaga suma utilizată pentru achiziția șemineului pe lemne, a șemineului electric sau a uneia dintre modelele preferate de sobe pe lemne ieftine.

Cum urmărești plata ratelor și ce sunt punctele Star BT?

Simplu. Folosind aplicația BT Pay - primul wallet bancar din România! Plătești cu telefonul și faci transfer rapid între cardurile tale. Poți gestiona automat sau manual, plata ratelor aferente achizițiilor tale. Chestia faină cu Star BT este că poți să acumulezi puncte STAR, pe care să le folosești la achiziții viitoare. Sunt un fel de puncte de fidelitate care se acumulează în timp, cu care poți să plătești mai târziu, produsele dorite. Ca să beneficiezi de ele, trebuie să plătești integral cu cardul Star BT la un POS BT, atunci când faci cumpărături.

Așadar, indiferent dacă ești din Cluj sau București și îți dorești să cumperi simplu și rapid, un șemineu, o sobă, un coș de fum sau poate un grătar profesional, dar nu dispui de toți banii, acum ai posibilitatea să-ți achiziționezi produsele termice disponibile la vânzare și în magazinul online pefoc.ro, în 6 rate egale fără dobândă, prin intermediul serviciului oferit de Banca Transilvania cu Cardul STAR BT!