sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Inundatii 2010 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Tredy22 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-July 10

Scris 27 July 2010 - 09:17 AM

Ca si in 2005 si 2008, ROmania a fost lovita crunt de inundatii. Nu e neaparat vina naturii, pe care tot dau vina autoritatile.
Sa nu uitam ca nu traim intr-un desert, unde ploua o data la cativa ani; aceste precipitatii, chiar daca au valori foarte mari, nu depasesc limitele maximale date de satistica.
Problema sta in lipsa investitiilor in regularizarea cursurilor de apa, lasand totul la voia sortii.
Chiar si asa, trebuie ceva facut pentru ajutarea celor ramasi fara case. Ori prin donarea de haine si alte obiecte folositoare, fie prin trimiterea de SMS-uri la acele numere speciale, orice actiune umanitara poate avea un impact pozitiv asupra refacerii vietii acelor oameni.
Chiar daca nu intelegem in totalitate drama acelor oameni, macar putem incerca sa ii ajutam. :)
0

#2 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 28 July 2010 - 02:12 AM

Vezi postareaTredy22, la Jul 27 2010, 10:17 AM, a spus:

Ca si in 2005 si 2008, ROmania a fost lovita crunt de inundatii. Nu e neaparat vina naturii, pe care tot dau vina autoritatile.

Nu doar Romānia a fost lovită de potop, ci şi Austria, Franţa, Polonia, Germania, Ungaria, Anglia, Scoţia....şi mai sunt...S.U.A., ca să dau doar numele unor ţări dezvoltate. Contra apei şi focului, omul nu are mare putere.
0

#3 Utilizator offline   felicia10 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-March 08

Scris 22 August 2010 - 09:49 AM

Eu as vrea sa donez haine.
stie cineva unde as putea sa fac asta?
mersi anticipat
0

#4 Utilizator offline   Darianna