Ce se poate spala fara a-si pierde calitatile? Specialistii ColorMagic raspund: Vopseaua lavabila

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurivopsea lavabila
Ultima actualizareMiercuri 8 august 2018
Vizualizari1709

Voteaza & Distribuie

Descriere

Interiorul unui spatiu readuce la viata personalitatea unei case. Culorile jucause care il inglobeaza au scopul de a transforma o incapere goala intr-un loc confortabil si intim. Materialele de constructie pot schimba o casa de la A la Z. Aspectul industrial al acesteia poate este asigurat de alegerea unor nuante nefavorabile de culori sau a unor piese de mobilier gresite. O casa necesita sa transmita confort, fiind principalul loc de refugiu al oamenilor din intreaga lume.

Pentru a evita formarea unui spatiu rece in centrul casei, fiecare om trebuie sa isi aleaga culoarea preferata dintr-o paleta diversificata de produse pe baza de vopsea lavabila de calitate premium care sa coincida cu preferintele sale personale. Astfel, o incapere monotona va deveni semnificativa doar prin alegerea unor culori corecte. Obiectivul specialistilor Colormagic este de a produce si distribui materiale de finisaje dedicate atat spatiului interior cat si celui exterior. Standardele internationale respectate fac ca finisajul peretilor sa fie vizibil din punct de vedere calitativ si functional.

Alegerea vopselei lavabile potrivite pentru locuinta ta

Culorile dau ton vietii. Cand se va face alegerea vopselelor, clientul trebuie sa decida intrebuintarea acestora in functie de locul pe care vor fi aplicate. Astfel livingul, bucataria, baia, dormitorul cat si fatadele casei care se afla in stransa comuniune cu spatiile vecine pot beneficia de o culoare bine echilibrata si pigmentata. Compusii rezistenti au rolul de a accentua perioada de viata a peretilor, vopselele lavabile reusind sa finiseze cu usurinta suprafetele aferente daca aplicarea se va face in mod corespunzator.

Calitatea si gradul ridicat de functionarea a vopselelor sunt duse la un alt nivel in zilele de astazi, acestea putand fi curatate usor daca peretele a fost patat cu produse alimentare sau chimice. Puterea de acoperire provine din pigmentarea coloritului fiecarei vopsele in parte, lucru datorat unui mix echilibrat de substante favorabile esteticii, sanatatii si protectiei prealabile a peretilor. Componentele distribuite de producatorii domeniului nu afecteaza sanatatea clientilor.

Tipuri de vopsele

Vopseaua mata este cunoscuta in intreaga lume, fiind folosita atat pentru tavan cat si pentru spatiile mici si inghesuite precum zonele de dining. Fiind folosita atat pentru spatiul interior cat si pentru imbracarea completa a plafoanelor, aceasta poate acoperi miciile fisuri sau crapaturi. Vopseaua satinata este esentiala pentru peretii cu risc ca apa sa se infiltreaza si pentru usi orientate catre spatii exterioare. Aceasta este de doua ori mai lucioasa decat vopselele obisnuite, fiind incredibil de rezistenta in confruntare cu precipitatiile sau schimbarile bruste de temperatura.

Vopseaua lucioasa este produsa pentru revitalizarea obiectelor de mobilier interior din casa fabricate din lemn. Aceasta este cea mai rezistenta dintre toate, fiecare pata reusind sa nu intineze peretele in profunzime, beneficiandu-se de curatare usoara a acestuia. Pentru holuri, bucatarii dormitoare si living, vopseaua semi-lucioasa a fost una dintre cele mai alese. Motivul este reprezentat de stratul puternic si tare care nu se regaseste in alte produse. Dezavantajul acesteia este ca poate fi patata cu usurinta, fiecare pata iesind in evidenta. Intretinerea si curatarea peretilor vopsiti in acest fel este preferabila pentru orice tip de spatiu, indiferent de natura sa, public sau privat.

Pentru mai multe informatii cu privire la produsele pe baza de vopsea lavabila, acceseaza magazinul online de prezentare https://www.colormagic.ro. Beneficiaza chiar acum de servicii profesionale de consultanta la numarul de telefon 0722.650.145