Dragostea la distanta are viitor?
Scris 13 July 2010 - 02:57 PM
Iubita mea sta la 130 de km de mine. In fiecare weekend ne vedem. Ori ma duc eu la ea, ori vine ea la mine. Lucrurile sunt deja serioase, o iubesc foarte mult. Dar nu stiu ce sa fac....oare weekendurile sunt de ajuns sa o cunosc....?
Voi cum vedeti aceasta relatie?
Voi cum vedeti aceasta relatie?
Scris 13 July 2010 - 02:59 PM
Nici dupa 10 ani nu o sa va cunoasteti.
Trust me.
De ce vreti voi mereu sa stiti ce o sa se intample? Poate iti cade un ghiveci de flori in cap. Mai stii?
Trust me.
De ce vreti voi mereu sa stiti ce o sa se intample? Poate iti cade un ghiveci de flori in cap. Mai stii?
Scris 13 July 2010 - 03:03 PM
Asta am stiut si eu.
Dar viata nu e doar miere...nu stiu cum va reactiona la probleme....
Dar viata nu e doar miere...nu stiu cum va reactiona la probleme....
Scris 13 July 2010 - 03:08 PM
Nu are
Cel mai bine te indragostesti din contact vizual nu virtual
Tu stii ce frumos e sa ii vezi fiecare miscare , gluma , incapatanare pe loc ? Sa vezi cand se supara /oftica ? Sa vezi cand are grija de tine ? Sa vezi cum se comporta cu alti oameni? Virtualul e o alta forma de nesiguranta . Un weeekend nu rezolva o relatie serioasa . Una neserioasa merge
Cel mai bine te indragostesti din contact vizual nu virtual
Tu stii ce frumos e sa ii vezi fiecare miscare , gluma , incapatanare pe loc ? Sa vezi cand se supara /oftica ? Sa vezi cand are grija de tine ? Sa vezi cum se comporta cu alti oameni? Virtualul e o alta forma de nesiguranta . Un weeekend nu rezolva o relatie serioasa . Una neserioasa merge
Scris 13 July 2010 - 03:06 PM
Fluturel, la Jul 13 2010, 04:07 PM, a spus:
Foarte buna
Sunt cupluri care stau in aceeasi casa si nu si-o "pun" asa de des (in fiecare sambata si duminica)
+ ai avantajul sa nu ai parte de cicaleala zilnica
Sunt cupluri care stau in aceeasi casa si nu si-o "pun" asa de des (in fiecare sambata si duminica)
+ ai avantajul sa nu ai parte de cicaleala zilnica
Zici tu ceva...!
Dar eu am sa vreau familie si copii... deocamdata si eu sunt multumit cu atat...insa timpul trece.
Scris 13 July 2010 - 03:11 PM
Eu o iubesc asa cum e, cu greselile ei cu tot! Nu imi fac probleme de cicaleli
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cand femeia e mai mare cu 7 ani...decat el..
cat de importanta e varsta din buletin??? |
Melek t | 16 | 1.950 |
|
Intrebare
de ce? |
harkonen | 145 | 7.801 |
|
Trofee | Strut | 33 | 3.549 |
|
Atractia sexuala si conceptul de frumusete | Cristi din prahova | 187 | 10.349 |
|
Poate sexul reinvia o relatie? | Dana777 | 54 | 6.170 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS