De ce sa optezi pentru dinți din zirconiu?

De ce sa optezi pentru dinți din zirconiu?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriBucuresti, stomatologie
Ultima actualizareLuni 17 octombrie 2016
Vizualizari1083

Voteaza & Distribuie

Descriere

Problemele dentare sunt o realitate de care nu ne putem feri. Cu atat de multe alimente procesate, pline de zahar si de elemente nu tocmai naturale, este aproape imposibil sa nu avem probleme dentare. Din fericire, solutiile stomatologice sunt din ce in ce mai moderne si mai eficiente. Astfel, daca ai un dinte lipsa, ai mai multe solutii pentru a-l inlocui. Exista dinti din ceramica, dinti din zirconiu sau chiar dinti din metal, care pot inlocui atat estetic, cat si functional dintele pe care l-ai pierdut. Cel mai nou si mai interesant material pentru care poti opta atunci cand iti doresti un dinte nou insa, este zirconiul. Cu proprietati excelente si cu o estetica impecabila, zirconiul este noua revelatie din stomatologie.

De ce sa alegi dinti din zirconiu?

Exista multe motive pentru care este bine sa alegi o astfel de solutie. In primul rand, un dinte din zirconiu are un aspect natural. Are o culoare translucida, care asigura un aspect asemeanator dintelui normal. Daca iti doresti o solutie doar din punct de vedere estetic, cu siguranta zirconiul este cea mai buna varianta. Zirconiul poate sa fie folosit inclusiv pentru implanturi, nu doar pentru coroane, ceea ce inseamna ca vei avea in gura materiale biocompatibile, rezistente si estetice.

Un dinte de zirconiu poate sa reziste pentru intreaga viata. Constructia sa este foarte precisa, facandu-se cu freza computerizata iar rezisteta la masticatie este una excelenta. Practic, se crede ca zirconiul este chiar mai rezistent decat metalul, facand fata fara probleme unei vieti intregi de solicitari. Optand pentru un dinte din zirconiu te vei acomoda imediat cu acesta si il vei putea folosi exact asa cum iti folosesti dintii, in mod normal.

De ce sa nu optezi pentru dinti din zirconiu?

Daca ar fi sa eviti aceasta solutie dentara, singurul motiv este pretul. Zirconiul este un material scump iar coroanele din zirconiu sunt si mai scumpe, data fiind greutatea cu care se obtin. Chiar si asa, odata cu trecerea timpului preturile sunt din ce in ce mai bune. Dintii din zirconiu se ieftinesc, tehnologia evolueaza si cel mai probabil, in cativa ani toata lumea va avea zambete de Hollywood. Tot ceea ce ai nevoie este sa iti faci curaj pentru a merge la dentist, iar daca nu stii ce cabinet stomatologic sa alegi, o varianta foarte buna pentru raportul calitate/pret al dintilor din zirconiu este clinica https://drvodita.ro/contact/