Kids Fashion Week

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareVineri 19 mai 2017
Vizualizari1026

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociatia Culturala Dominium în colaborare cu Teatrul Excelsior Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti vă invită la cea de-a doua ediţie a Festivalului de moda pentru copii, Kids Fashion Week, care se va desfăşura in perioada 10 – 11 iunie începând cu orele 19:00, în cadrul Teatrului Excelsior Bucuresti.

Evenimentul va aduce pe podium designeri români si branduri din industria de moda pentru copii, si va fi prezentat de unul din personajele iubite de copii – Spiridusul Piciulica intruchipat de actrita Stefania Dumitru, impreuna cu elevii Scolii de actorie “ Ion Lucian”.

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii, impuse de designeri şi branduri precum: Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu, Clara Rotescu, Stephan Pelger, Maria Simion, Mirela Diaconu, Mineli Boutique, Aioffe Clothing, Ambra Design, Chicco, Nicoleta Negura, Adelita’s Atelier. La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de catre specialistii de la Milano Style.

Evenimentul se va bucura de momente artistice oferite de către Tenorul Bogdan Mihai, cantareata Emilia Musala si Corul de copii Cantus Mundi.

Kids Fashion Week este singurul festival de moda pentru copii din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii care timp de doua zile va face din Bucuresti, capitala modei pentru copii.

In cadrul acestei editii, organizatorii doresc să îmbine fashionul cu generozitatea astfel, se va organiza o licitatie la finalul festivalului cu rochiile donate de catre designerii si brandurile participante iar suma stransa in cadrul licitatiei va fi donata Fundatiei Filantropice Metropolis si are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizaţi, dorind să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum si a organizatorilor de evenimente in viata copiilor defavorizati si a fundatiilor filantropice.

In organizarea acestui festival au fost implicati Arh Laurentiu Paicu si artistul plastic Ioana Creanga care au realizat designul catwak-ului Kids Fashion Week 2016.

Astfel, toti iubitorii de fashion şi caritate, sunt invitaţi sa participe la Kids Fashion Week 2017, pe 10 -11 iunie de la orele 19:00.

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet achizitionat online de pe site-ul www.bilet.ro sau de la casieria Teatrului Excelsior, costul unui bilet fiind de 35 lei.