Sari la conținut
Forum Roportal
Mariasimonapope

Lipsa ovare

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In aprilie, datorita unor tumori am fost operata si mi-au fost scoase ambele ovare. Tumorile erau endometrioza (adica nu era cancer) si un timp dupa operatie am luat hormoni si m-am simtit mai bine. Din pacate a trebuit sa intrerup tratamentul hormonal si nu-l mai pot continua. Acuma sunt in plina menopauza si sunt foarte deprimata. As dori sa stiu daca mai este cineva in situatia mea si daca ma poate ajuta cu vre-un sfat. Am 22 de ani si as prefera sa imi scrieti pe adresa de e-mail personala ca o verific mai des: mariasimonapopescu@yahoo.com

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

N-am ce sa-ti scriu privat insa va trebui sa continui cu medicamente pana traiesti ca sa te simti bine si sa functionezi normal. Menopauza e parte al vietii femeii si poate sa apara chiar la una tanara si sanatoasa la orice varsta, contrara mitologiei urbane ca numai la babe pensionare se manifesta!!! Chiar o ginecologa don Iasi mi-a spus ... era sa lesin.

Considera ca si oasele se distrug, se raresc daca n-ai acel hormon in tine care duce la oboala si mai grava, Osteoporosis.

Acele tablete n-ai efecte secundare, nu costa scump, nu inteleg de ce nu vrei sa le iei. Te fac sa te simti femeie in floarea varstei si sa te simti bine in general ... mai ai si de alergat un pic sa nu te ingrasi prea tare ca stai pe ganduri mult.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×