Play'n Go vine cu o nouă aventură Cat Wilde

Play'n Go vine cu o nouă aventură Cat Wilde

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJocuri, jocuri online
Ultima actualizareMiercuri 20 iulie 2022
Vizualizari203

Voteaza & Distribuie

Descriere

Producătorul de jocuri Play'n Go a lansat o nouă aventură Cat Wilde, Cat Wilde and the Pyramids of Dead. Aflați unde puteți juca crypto reels no deposit bonus free spins.

În noul joc pokie de cazino, aventuroasa Cat Wilde vânează o serie de comori. Potrivit celebrului creator de jocuri, noul slot are mai multe noutăți, inclusiv trei caracteristici bonus diferite. În plus față de simbolul Expanding Wild, jucătorii pot aștepta cu nerăbdare premii instant, rotiri gratuite și jackpoturi. Acestea pot duce la un câștig maxim de 10.000x miza în cel mai favorabil caz.

Faraonii din jocurile conexe, cum ar fi Rise of Dead (2019) și Cat Wilde and the Lost Chapter (2022), vor apărea, de asemenea, în acest nou pokie. Funcția jackpot din pokie este legată de cei patru faraoni care apar în pokie. Atunci când jucătorii ajung la funcția Jackpot, vor vedea 12 urne care deschid un joc pick-and-click cu șansa de a câștiga jackpotul.

"Personajele precum Rich Wilde și Cat Wilde sunt puternice; odată cu ele vin responsabilitatea și oportunitatea. Pokie-ul oferă șansa de a explora noi căi prin intermediul acestor personaje. Pe măsură ce aceste jocuri și personajele lor evoluează, jucătorii vor continua să se întoarcă pentru mai mult conținut."

Charlotte Miliziano, director de jocuri la Play'n Go. Cat Wilde and the Pyramids of Dead au o volatilitate medie și RTP-uri variabile. La cel mai favorabil, se joacă cu un procent de plată de 96,20%. Este întotdeauna indicat să verificați acest procent la cazinoul online unde aveți un cont. Puteți face acest lucru făcând clic pe butonul de informații al slotului.

Despre Play'n Go


Play'n Go este un producător suedez de pokie fondat în 1996 și este considerat unul dintre cele mai mari nume din industrie. De-a lungul ultimelor decenii, Play'n Go s-a concentrat pe producerea de diverse produse de joc, inclusiv sloturi online, sloturi cu jackpot, pokies bingo și pokies de masă. De asemenea, cazinourile online olandeze oferă pokies de la Play'n Go în portofoliul lor, Book of Dead fiind cel mai oferit joc.

Doriți să jucați la cazinouri online care au în portofoliu jocuri Play'n Go? Puteți găsi jocurile acestui producător de jocuri la următorii furnizori.