Precisa.ro – partener de încredere pentru numeroase domenii de activitate

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSibiu
Ultima actualizareMiercuri 26 iulie 2017
Vizualizari1121

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent dacă este vorba despre o persoană fizică sau una cu caracter juridic, colaboratorii săi reprezintă un mod prin care se asigură progresul financiar. Astfel, furnizorii sunt considerați ca având un rol deosebit de important, atunci când reușesc să întrunească o serie de trăsături relevante.

Precisa.ro se remarcă pe piața românească încă din 2002, fiind o companie cu obiectul principal de activitate de distribuire a aparaturii de laborator profesionale, a consumabilelor, reactivilor, aparatură testare materiale de construcții și a echipamentelor industriale.

Cum reușește precisa.ro să se poziționeze ca partener de încredere pentru numeroase domenii de activitate?

Indiferent dacă este vorba despre regii de apă, centrale electrice, agenții de mediu, instituții de sănătate publică și private sau laboratoare pentru analize fizico-chimice, soluțiile pentru desfășurarea activității acestor domenii se găsesc de cele mai multe ori în oferta de produse a firmei precisa.ro.

Începând de la tipare beton, microscoape didactice, mulaje botanică, sticlărie de laborator și până la autoclave, precisa.ro dispune de o gamă diversificată de produse profesionale pentru domenii de activitate după cum am amintit mai sus.

Aceasta firmă reușește să își mulțumească întotdeauna clienții prin faptul că este axată pe menținerea celor mai ridicate standarde cu privire la calitatea produselor din gama sa de ofertă. Spre exemplu, principalii săi furnizori externi sunt: Alpina, Utest, Precisa Elvetia, Funke Gerber. Cei enumerați dețin absolut toate certificările necesare conform legilor în vigoare, precum și conform normelor impuse la nivel internațional.

Un alt aspect care contribuie la reputația impecabilă a firmei precisa.ro este faptul că le oferă colaboratorilor săi atât produsele necesare de calitate înaltă, cât și suportul tehnic ce este necesar pentru implementarea articolelor achiziționate. Așadar, precisa.ro dispune de personal specializat care să le ofere clienților săi:
  • asistența tehnică privind montarea și punerea în funcțiune a aparaturii cumpărate
  • instruirea personalului din cadrul firmei clienților referitor la maniera de funcționare a produselor achiziționate
  • consultanță specializată cu privire la modurile prin care noile tehnologii pot fi implementate, precum și certificări de calitate conform standardelor în vigoare
  • service gratuit pe perioada de garanție a produselor achiziționate, dar și service post garanție contra cost, sau pe baza unui contract de colaborare încheiat
  • posibilitatea de a efectua verificări sau etalonări metrologice atunci când clientul solicită astfel de servicii pentru acele aparate ce sunt supuse în mod obligatoriu controlului metrologic de stat
  • transport prin intermediul unei persoane delegate în acest sens, prin poștă sau prin firme de curierat rapid

Încă din anul 2006, precisa.ro a implementat și certificat în cadrul firmei proprii Sistemul de Management al Calității ISO 9001, astfel încât fiecare client cu care colaborează să beneficieze de certitudinea că achiziționează produse de înaltă calitate.

Așadar, atunci când sunteți în căutarea unei firme care să vă pună la dispoziție aparatură de laborator, aparatură testare materiale de construcții, consumabile, reactivi sau echipamente industriale atestate calitativ, dar și la prețuri avantajoase, vă recomandăm să apelați la oferta firmei precisa.ro. Mai multe informații despre această firmă de succes din domeniu găsiți pe site-ul său.