sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce se intorc barbatii? Daca se mai intorc:D Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ginnutza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-May 08

Scris 24 May 2008 - 03:51 PM

Am o mare nedumerire legata de felul cum gandesc barbatii. Tocmai s-a sfarsit ultima mea relatie care a durat un an jumate. Iubire mare... dar nu prea fiindca tipu' s-a cam saturat si si-a luat talpasita. Ce ma intreb eu... de ce mereu dupa ce pleaca barbatii in lumea lor, dupa independenta, libertate si ce mai vor ei.... se intorc dupa un timp? Asta am observat eu din propria experienta dar si a altora... Unde a fost focul mare, parca mai ramane si ceva jar nu?
Dati-va si voi cu parerea din ceea ce ati trait si voi dar mi-ar place sa aud parerea unui barbat. De ce te-ai mai intoarce la o femeie pe care ai iubit-o dar la un mom dat ai vrut sa iti vezi singur de viata ta?
0

#2 Utilizator offline   a-m.d 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 24 May 2008 - 03:54 PM

din spusele unui amic :) .... femeile din viata lui sunt precum sertarele, nu-i place sa le incuie...deci nu incheie definitiv relatia, din cand in cand, cand i se face dor, redeschide cate un sertar si navaleste in viata respectivei....
acum, depinde si de femeie...eu una nu l-as mai primi! ai ales sa pleci, DU-TE! :P
de ce s-ar intoarce....pai...
- pt ca sunt primiti;
- pt ca vor sa-si retesteze capacitatea de seductie;
- pt ca a aparut cineva care atenteaza la ceva care i-a apartinut si intervine orgoliul;
........
si ceea ce ne-ar placea noua femeilor sa credem :o:... pt ca ne iubesc si nu pot trai fara noi (iluzii!!!!!) :P

Aceasta postare a fost editata de a-m.d: 24 May 2008 - 03:55 PM

0

#3 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 24 May 2008 - 07:18 PM

Vezi postareaGinnutza, la May 24 2008, 05:51 PM, a spus:

Am o mare nedumerire legata de felul cum gandesc barbatii. Tocmai s-a sfarsit ultima mea relatie care a durat un an jumate. Iubire mare... dar nu prea fiindca tipu' s-a cam saturat si si-a luat talpasita. Ce ma intreb eu... de ce mereu dupa ce pleaca barbatii in lumea lor, dupa independenta, libertate si ce mai vor ei.... se intorc dupa un timp? Asta am observat eu din propria experienta dar si a altora... Unde a fost focul mare, parca mai ramane si ceva jar nu?
Dati-va si voi cu parerea din ceea ce ati trait si voi dar mi-ar place sa aud parerea unui barbat. De ce te-ai mai intoarce la o femeie pe care ai iubit-o dar la un mom dat ai vrut sa iti vezi singur de viata ta?

pai inainte sa intelegi " de ce se intoarce" cauta sa raspunzi "de ce a plecat"(replica ta " s-a saturat" e foarte vaga si nu tine) :P ...... motive sunt destule...... :)
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the listener: 24 May 2008 - 07:20 PM

0

#4 Utilizator offline   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 24 May 2008 - 07:28 PM

Ca restul au spus pas.
0

#5 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 24 May 2008 - 08:01 PM

Vezi postareaKilkoana, la May 24 2008, 08:28 PM, a spus:

Ca restul au spus pas.

Exact... se intorc pana isi gasesc pe altcineva... sau daca nu isi gasesc. Bineinteles, nu toti, poate exista si exceptii.
0

#6 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 24 May 2008 - 08:16 PM

Se intorc atunci cand tu nu te dai de ceasul mortii, cand vede ca nu te sinucizi doar pt ca el a plecat. Nu inteleg cum de nu te tai cu lama fin'ca te-a lasat, cum de nu iti zmulgi peru' din capsor si cum de nu umbli cu rimelu' scurs.
Atunci se intorc, cand i-ai trecut pe linie moarta, cand te faci (mai) frumoasa ca sa atragi alte muste. Adica ce, el e mai fraier? Vede ce-a pierdut, probabil.
0

#7 Utilizator offline   Ginnutza 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 May 2008 - 08:42 PM

Vorbeam azi legat de tema asta cu cineva si mi-a aratat o carte. "Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus" sau ceva de genul. Teoria autorului e ca barbatii sunt ca elasticul. Cand ajung intr-un anume punct cand nu se mai simt ei insisi, se simt dependenti de relatia lor, au tendinta sa se indeparteze. Pana la o distanta maxima, dupa care exact ca un elastic intins la maxim si apoi eliberat, se intorc exact de unde au plecat. Si asta o fac din cand in cand si femeile tb sa priceapa lucrul asta sa nu alerge dupa ei in momentele alea si sa ii lase in pace. Ma rog o teorie...
0

#8 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 24 May 2008 - 08:54 PM

I-auzi brâul!
Si e valabil si viţăvercea, carevasăzică?
0

#9 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 24 May 2008 - 08:55 PM

Vezi postareaGinnutza, la May 24 2008, 09:42 PM, a spus:

Vorbeam azi legat de tema asta cu cineva si mi-a aratat o carte. "Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus" sau ceva de genul. Teoria autorului e ca barbatii sunt ca elasticul. Cand ajung intr-un anume punct cand nu se mai simt ei insisi, se simt dependenti de relatia lor, au tendinta sa se indeparteze. Pana la o distanta maxima, dupa care exact ca un elastic intins la maxim si apoi eliberat, se intorc exact de unde au plecat. Si asta o fac din cand in cand si femeile tb sa priceapa lucrul asta sa nu alerge dupa ei in momentele alea si sa ii lase in pace. Ma rog o teorie...

N-ai inteles nimic! :P
Ideea era sa-i lasi o libertate de miscare, altfel rupe lantul! :)
0

#10 Utilizator offline   virgin tudor 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 24 May 2008 - 08:56 PM

pt ca exista ***** proaste care accepta
0

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Blestemul frumusetii... * * * - -
Fiecare plateste un pret...
Malkia  227 19.618
Hot Topic (New) Atasamente Ce e mai important Dragostea sau Sexul ?
se poate una fara alta?
suspect  249 26.695
Hot Topic (New) Sentimente de iubire sau de recunostinta?
pareri
nightwish  58 6.636
Topic inchis 'Te iubesc' - o problema **Alex**  68 2.004
Replici noi Prima zi alaturi de partener/a Itsi Bitsi  4 1.134