Eu unul vreau sa stiu...
M-ar bucura sa se stranga intr-un singur loc toate acestea. Depinde numai de dumneavostra.
1 martie - Sarbatoarea martisorului
Click aici!
8 martie - Sarbatoarea femeii
"Pentru cei mai multi dintre barbatii romani, ziua de 8 Martie incepe sa semene din ce in ce mai mult cu sfarsitul unui cosmar care incepe in 14 februarie, de Valentine's Day, continua de Dragobete, se resimte apocaliptic de Martisor si extenuant in ceea ce este, de fapt, sarbatoarea femeilor.
Obisnuit mai degraba cu serile alaturi de prieteni decat cu atentia acordata femeilor alaturi de care a crescut si si-a implinit menirea - mama, sora, sotie si cate zeci de alte matusi, cuscre, soacre si verisoare, romanul este, aproape prin definitie, strain de spiritul acestor sarbatori. Imparte martisoare la serviciu ca sa nu para mai fraier sau mai zgarcit decat colegii, eventual unul acasa, ca sa evite contondentele si, daca exista datorii la intretinere, mai lasa unul la „madam administrator“, sa-l mai pasuiasca o saptamana. De 8 Martie, un buchet de ghiocei de cinci mii de lei reprezinta deja un efort demn de admirat.
Am fost informati din cele mai sigure surse cu putinta - vanzatoarele care stiu exact ce, cat si cand se cumpara - ca barbatii romani au depus pana acum un efort financiar mediu, de doar 300.000-1.000.000 de lei. Drept care, domnilor, am facut noi ceea ce trebuia sa faceti dumneavoastra: am luat la pas magazinele si am ales cadouri pentru doamnele care va fac viata mai frumoasa (...)."
Articolul intreg
Aceasta postare a fost editata de QvoVadis: 07 March 2007 - 06:26 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS