Tunsori - tipuri, saloane, briz briz-uri si altele topic combinat
Scris 16 January 2007 - 09:42 PM
am un par destul de dificil si nu stiu cum sa ma tund, sau cum sa il aranjez.. am parul cam 10 cm peste umar, castaniu si ondulat..problema este k atunci cand ma pieptan se umfla si arata ca o matura..daca il tund scurt arata ca o "gogoasa" . va rog sa ma jutati..multumesc
Scris 17 January 2007 - 08:40 AM
foloseste multa spuma pt ca buclele tale sa fie mai ,disciplinate'' sau indreapta-l. pt un sfat profesional mergi la un salon si vorbeste cu un stilist!
Scris 27 February 2007 - 08:40 PM
ala_n83, la Jan 16 2007, 09:42 PM, a spus:
am un par destul de dificil si nu stiu cum sa ma tund, sau cum sa il aranjez.. am parul cam 10 cm peste umar, castaniu si ondulat..problema este k atunci cand ma pieptan se umfla si arata ca o matura..daca il tund scurt arata ca o "gogoasa" . va rog sa ma jutati..multumesc 
evident..singura, nu iti recomand sa te tunzi. mergi la un salon si spune-i coafezei sa iti ia din volumul parului(aceasta nu include neaparat scurtarea parului decat dak doresti u).
Scris 03 April 2007 - 09:25 PM
cel mai bun sfat ti`l poate da un stilist
. Eu am parul foarte lung si se onduleaza, si se incurca repede. este de asemenea des si cateodata imi vine sa bag foarfeca in el
Scris 13 April 2008 - 08:41 AM
Am paru' cretz, adica are foarte multi carlionti si as vrea o tunsoare care sa fie si la moda.
Scris 13 April 2008 - 06:35 PM
Ce idei vrei dacă nu dai nişte detalii? Ai părul lung, scurt, ce culoare ş.a.m.d.
Cel mai bine e să mergi la un salon şi să discuţi cu coafeza cam ce ai dori să-ţi faci la păr.
Cel mai bine e să mergi la un salon şi să discuţi cu coafeza cam ce ai dori să-ţi faci la păr.
Scris 14 April 2008 - 11:54 AM
little kid, la Apr 13 2008, 08:41 AM, a spus:
Am paru' cretz, adica are foarte multi carlionti si as vrea o tunsoare care sa fie si la moda. 
Uite, am itrebat-o eu pe stilista mea, ca vad ca nu vrea sa te ajute nimeni. Daca il ai lung, usor in scari, dar sa nu-ti ia mult din calota ca se umfla... Daca e mediu, cica merge si bobul. Daca il dai cu spuma, sau crema, sau spray pt. bucle ( au la L'Oreal Professionel), vei arata foarte bine. Si neaparat, cine te tunde sa-ti lase cu 2, 3 degete mai lung decat vrei sa fie.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Epilat piele sensibila
metode, epilator... |
stewie | 8 | 6.834 |
|
|
ramonel | 18 | 45.929 |
|