Digitalizăm plățile din taximetrie cu MonePOS la un preț mai avantajos

Digitalizăm plățile din taximetrie cu MonePOS la un preț mai avantajos

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritaxi
Ultima actualizareVineri 29 aprilie 2022
Vizualizari189

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei să ai încasări rapide și sigure? Dacă activezi în taximetrie fie ca persoană fizică sau juridică, poți profita de un preț mPOS mai avantajos. MonePOS by AROBS, în parteneriat cu Banca Transilvania, desfășoară o campanie dedicată taximetrie, cu scopul de a populariza plățile digitale în transportul privat.

Clienții sunt deja obișnuiți să plătească contactless, iar MonePOS este cea mai potrivită de a încasa plata cu cardul. Dispozitivul POS mobil este portabil și fiabil, poate fi contectat la casa de marcat prin WiFi, Bluetooth sau USB și procesează plata în doar 10 secunde. Banii sunt tranzacționați în siguranță și transferați direct către contul tău de Banca Transilvania, de unde îi poți accesa în doar 24 de ore.

Comisioanele îți stau în minte? Ce ai putea face cu 70 de bani în ziua de azi? Să încasezi alți 100 de lei cu MonePOS. Pentru șoferii care au pachetul IMM activat, comisioanele sunt de 0,7% iar cel care nu au pachetul IMM de 0,9%. Oferta este limitată deci nu sta prea mult pe gânduri și pășește în lumea încasărilor digitale cu MonePOS la un preț avantajos: https://monepos.ro/pret-mpos/