1? 10? 30? 100? 1000? cite orgasme sint necesare unei femei pentru a-si "uita" fos
Scris 30 August 2006 - 07:31 PM
Stiu, este o tema cel putin ciudata, desueta daca vreti. Totusi cred ca se poate raspunde la ea...O sa sara-n sus unele (sau unii) dar asta e. Am postat-o si gata!!!
Scris 30 August 2006 - 07:37 PM
nu stiu de ce sa sar in sus, dar am totusi o nelamurire?? cu orgasme uitam "fostul"? 
Edit: aha, acum am vazut ultima optiune de la chestionar
Edit: aha, acum am vazut ultima optiune de la chestionar
Scris 30 August 2006 - 08:58 PM
o mie mi se pare rezonabil... nu stiu care era intrebarea dar suna bine
Scris 30 August 2006 - 08:59 PM
unul dar bun
desi nu am incercat niciodata sa uit asa pe cineva
dar ar fi super sa mearga
desi nu am incercat niciodata sa uit asa pe cineva
dar ar fi super sa mearga
Scris 30 August 2006 - 10:44 PM
unul ajunge. dar mai trebuie si altceva pe langa..si acel ceva nu este reprezentat de "situatie". E vorba de caracter, atitudine, BL...sunt anumiti factori care nu sunt niciodata luati in considerare de femei(cel putin nu la nivel de constient)
Daca eu acum intreb cum as putea face o fata sa ma iubeasca mi s`ar da niste sfaturi de genu: sa fiu atent cu ea, rabdator, sa nu fac presiuni, sa fiu alaturi de ea in orice situatie...
Fetelor..vi se pare cunoscut?
Daca eu acum intreb cum as putea face o fata sa ma iubeasca mi s`ar da niste sfaturi de genu: sa fiu atent cu ea, rabdator, sa nu fac presiuni, sa fiu alaturi de ea in orice situatie...
Fetelor..vi se pare cunoscut?
Scris 30 August 2006 - 11:50 PM
Ii trebuie un orgasm psihic..sa o faci sa se simta bine in prezenta ta..atata..sa simta ca tu esti perechea...si abia dupa aceea va incerca cu tine un orgasm fizic.
Scris 30 August 2006 - 11:53 PM
Da ...exact sa te joci putin cu mintea ei! Intotdeauna a umblat vorba in popor ca "femeia simte si barbatul gandeste"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|Ce pot face daca stiu ca va pleca....|
Peste un timp nu ne mai vedem...:( |
TiGeR_asH | 19 | 8.313 |
|
cum priveste un barbat o femeie care accepta sexul de la prima intalnire? | alborada | 40 | 14.111 |
|
minciuni credibile | Lacusta_Neagra | 38 | 12.468 |
|
masaj erotic
masaj erotic |
Laura ploiesti | 10 | 3.002 |
|
fug barbatii de asumarea responsbilitatea unei relatii stabile? | albella | 32 | 10.748 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis