Testamentul Miscari Rezistente Isalmice a fost publicata īn August 18, 1988. Miscarea Rezistenta Islamica, deasemenea cunoscut ca si HAMAS, este o organizasie de extremisti fundamentalisti Islamici care actioneaza īn teritoriu supt controlul lui Israel. Testamentul lor este un deslusit manifest care contine 36 de articole separate, toate care īncurajeaza golul de baza lui HAMAS a distruge Statul lui Israel prin Jihad (Razboiul Sfīnt Islamic). Urmatoarele sīnt pasaje din Testamentul lui HAMAS: Golurile lui HAMAS: "Miscarea Rezistenta Islamica este o miscare deosebita Palestineana, a cui supunere este lui Allah, si a cui cale de viata este Islam. Īncearca sa ridice steagul lui Allah peste fiecare local al Palestinei."(Articol 6) Despre Distrugerea lui Israel: "Israel va exista si va continua sa existe pīna Islam īl va sterge, asa cum a sters pe alti īnaintea lui."(Introducere) Natura Exclusiva Musulmana al Ariei: "Palestina este o Waqf Islamica (Posesiune Sfīnta) binecuvīntata pentru generatile viitoare Musulmane pīna īn Ziua Judecati. Nimeni nu poate sa o tagaduiasca, sau sa o paraseasca pe ia sau orice parte din ia."(Articol 11) "Palestina este o tara Islamica...fiindca acesta este cazul, Liberarea Palestinei este o datorie individuala pentru fiecare Musulman oriunde va fi el."(Articol 13) Chemarea la Jihad: Īn ziua cīnd inamici va rapi parte din tara Musulmana, Jihad devine datoria individuala al fiecaruia Musulman. Īn fata unei rapiri al Evreilor, este obligatoriu ca steagul lui Jihad sa fie ridicat." (Articol 15) "Armatele se vor īnchide, luptatori se vor uni cu alti luptatori, si gramada de pretutindeni pe pamīntul Islamic va veni īnainte la raspunsul apelului la datorie, cu voce tare declarīnd: "Sa traiasca Jihad!". Aceasta plīngere va ajunge īn ceruri si va rasuna pīna liberarea va fi ispravita, navalitori īnvinsi si victoria lui Allah se va ispravi." (Articol 33) Refuzul unei Stabiliri Negociate de Pace: "Īmpartasiri de (Pace), si astfel-numite soluti de pace si conferinte internationale sīnt īn contrazicere cu principiu al Miscari Rezistente Islamice... Acele conferinte nu sunt mai mult decīt o mijloace sa numeasca necredinciosi ca judecatori impartiali īn tarile Islamice... Nu este nici o solutie pentru problema Palestinei doar prin Jihad. Īmpartasiri, propuneri si conferinte internationale sīnt doar o risipa de timp, un exercitiu de neīnsemnatate. Condamnarea Tratatului de Pace a lui Israel-Egipt: Egiptul a fost, pe o scara īntinsa, īndeparatat din cercul de sfortare [contra Sionistilor] prin tradatoarea Īnselegere al Tabari lui David. Sionisti īncearca sa traga alte tari Arabe la īntelegeri asemanatoare sa īi aduca afara din cercul de sfortare ... A parasit cercul de sfortare contra Sionistilor este o mare tradare, si blestemat este acel care va faptui un astfel de fapt. (Articol 32) Īndemnari Anti-Semitice: Ziua Judecati nu va veni pīna Musulmani nu se vor lupta cu Evreii si īi vor omorī. Atuncia, Evreii se vor ascunde dupa pietre si pomi, si pietrele si pomi vor striga:"O Musulman, este un Evreu ascuns dupa mine, vino si īl omoara." (Articol 7) 'Inamici au facut planuri de mult timp...si au acumulat mari si influentre materiale de averi. Cu bani lor, eu au luat control asupra stirilor lumii...Cu bani lor ei au stīrnit revoluti īn diferite parti al globului ... Ei au fost cu Revolutia Franceza, Revolutia Comunista si multe din revolutile despre care noi am auzit... Cu bani lor ei au format orninizati secrete-ca si Francmason, Cluburile Rotatoriu si Al Leiilor- care se raspīndesc roata pamīntului, īnspre a distruge societati si conduce interese Zioniste... Ei au fost cu Razoiul Mondial I... si au format Alianta Natiuni prin care ei sa poata sa stapīneasca pamīntul. Ei au fost cu Razboiul Mondial II, prin care ei au facut mari cīttiguri financiale...Nu este nici un razboi existent oriunde fara ca ei sa nu aibe un deget īn el.' (Articol 22) 'Planuirile Sionistilor nu are sfīrsit, si dupa Palestina, ei vor pofti īntinderea dela Nile pīna la Rīul Euphrat. Cīnd ei au terminat de mistuit suprafata peste care ei au pus mīna, ei se vor uita īnainte pentru mai multa īntindere. Scopul lor a fost asezata īn "Protocoluri al Mai Marilor din Sion".'(Articol 32) 'HAMAS se considera el īnsusi avangarda si sulita cercului de lupta contra Sionistilor Lumii... Grupuri Islamice peste toata Lumea Araba ar trebui sa faca lafel, de oarece ei sīnt mai bine echipati pentru rolul lor de viitor īn lupta contra Evreii care atīta la razboi.'(Articol 32).
Pagina 1 din 1
Testamentul lui Hamas
Scris 23 August 2006 - 06:30 PM
Da, paranoia curata. D-zeu asa promite lui Avraam, de la Nil la Eufrat. Dar lui D-zeu īi plac provocarile. Nu da nimic pe gratis, nu pune la nimeni in traista pe degeaba. Trebuie sa lupti, sa fi provocat.
Nu evreii se vor duce peste arabi (dovada razboiul de 6 zile cand evreii au batut 5 tari arabe in 6 zile si au cucerit un teritoriu mare pe care apoi treptat l-au cedat inapoi ramanand cu un teritoriu cat 3 judete din Romania, atat e Israelul acum, iar Libanul cat un judet). In acel razboi evreii au fost atacati. Totusi profetiile biblice s-au implinit si se vor implini iar in coran nu avem profetii decat indemnuri la ura si razboi contra evreilor si infidelilor.
Ceea ce face hamas acum si musulmanii cu jihadul lor vine in intampinarea planului lui D-zeu de a da Israelului in urmatorii 100-200 ani teritoriul de la Nil la Eufrat. Arabii vor provoca si ataca continuu pana vor pierde tot acest teritoriu, cine ataca trebuie sa si plateasca, nu? D-zeu vrea sa le dea evreilor aest teritoriu intr-un mod drept si demn, nu vrea sa faca din evrei lacuste pustiitoare, vandali, jefuitori, atacatori. "Cinstea" asta le va reveni arabilor si noi vom vedea cum vor fi "rasplatiti". Scrie in Biblie ca Egiptul va fi pustiit cu totul si Nilul va seca si se va transforma in 7 paraiase astfel ca evreii il vor trece incaltati. Cand Nil-ul va seca, lumea va sti ca pustiirea Egiptului e aproape.
Alta profetie spune ca Eufratul va seca ca sa pregateasca calea imparatilor de la Rasarit ce vor ataca Israelul cu armata uriasa. Cand Eufratul va seca, e semn ca urmeaza Armaghedonul, atunci evreii au o promisiune maxima, Insusi D-zeu se va arata si va nimici pe dusmanii sai. D-zeu va aduce o jertfa pentru toate pasarile cerului care vor manca din trupurile imparatilor pamantului, iar Israelul va fi plin de cadavrele soldatilor straini, si vor angaja oameni din toata lumea ca sa-i ingroape, asa de multi vor fi. Din pacare generatia noastra nu va vedea aceste profetii implinite, noi am vazut doar cea privitoare la restabilirea lui Israel implinita, si vom fi martori in continuare la imposibilitatea stergerii lui de pe harta. Poate vom asista si la bombardarea nucleara a Iranului (vezi topicul care l-am deschis cu profetiile lui Zaharia unde zice ca "le va putrezi carnea pe ei de vii, ochii in gaurile capului si limba in gura...aceeasi urgie va lovi si caii si camilele din taberele acelea" deci nu e vorba de vreo boala / molima (n-am auzit de boli umane si animale care lovesc la gramada) ci de radiatii care exact asta fac. Zaharia mai spune " Le voi trimite o lucrare de invalmaseala de vor ridica mana unii impotriva altora" exact asta fac sunitii cu şiiţii, asta s-a implinit.
Nu evreii se vor duce peste arabi (dovada razboiul de 6 zile cand evreii au batut 5 tari arabe in 6 zile si au cucerit un teritoriu mare pe care apoi treptat l-au cedat inapoi ramanand cu un teritoriu cat 3 judete din Romania, atat e Israelul acum, iar Libanul cat un judet). In acel razboi evreii au fost atacati. Totusi profetiile biblice s-au implinit si se vor implini iar in coran nu avem profetii decat indemnuri la ura si razboi contra evreilor si infidelilor.
Ceea ce face hamas acum si musulmanii cu jihadul lor vine in intampinarea planului lui D-zeu de a da Israelului in urmatorii 100-200 ani teritoriul de la Nil la Eufrat. Arabii vor provoca si ataca continuu pana vor pierde tot acest teritoriu, cine ataca trebuie sa si plateasca, nu? D-zeu vrea sa le dea evreilor aest teritoriu intr-un mod drept si demn, nu vrea sa faca din evrei lacuste pustiitoare, vandali, jefuitori, atacatori. "Cinstea" asta le va reveni arabilor si noi vom vedea cum vor fi "rasplatiti". Scrie in Biblie ca Egiptul va fi pustiit cu totul si Nilul va seca si se va transforma in 7 paraiase astfel ca evreii il vor trece incaltati. Cand Nil-ul va seca, lumea va sti ca pustiirea Egiptului e aproape.
Alta profetie spune ca Eufratul va seca ca sa pregateasca calea imparatilor de la Rasarit ce vor ataca Israelul cu armata uriasa. Cand Eufratul va seca, e semn ca urmeaza Armaghedonul, atunci evreii au o promisiune maxima, Insusi D-zeu se va arata si va nimici pe dusmanii sai. D-zeu va aduce o jertfa pentru toate pasarile cerului care vor manca din trupurile imparatilor pamantului, iar Israelul va fi plin de cadavrele soldatilor straini, si vor angaja oameni din toata lumea ca sa-i ingroape, asa de multi vor fi. Din pacare generatia noastra nu va vedea aceste profetii implinite, noi am vazut doar cea privitoare la restabilirea lui Israel implinita, si vom fi martori in continuare la imposibilitatea stergerii lui de pe harta. Poate vom asista si la bombardarea nucleara a Iranului (vezi topicul care l-am deschis cu profetiile lui Zaharia unde zice ca "le va putrezi carnea pe ei de vii, ochii in gaurile capului si limba in gura...aceeasi urgie va lovi si caii si camilele din taberele acelea" deci nu e vorba de vreo boala / molima (n-am auzit de boli umane si animale care lovesc la gramada) ci de radiatii care exact asta fac. Zaharia mai spune " Le voi trimite o lucrare de invalmaseala de vor ridica mana unii impotriva altora" exact asta fac sunitii cu şiiţii, asta s-a implinit.
Scris 23 August 2006 - 10:09 PM
iosafat, la Aug 23 2006, 07:30 PM, a spus:
Da, paranoia curata. D-zeu asa promite lui Avraam, de la Nil la Eufrat. Dar lui D-zeu īi plac provocarile. Nu da nimic pe gratis, nu pune la nimeni in traista pe degeaba. Trebuie sa lupti, sa fi provocat.
cred ca o sa se intample mai repede de 100 -200 ani, eu cred ca s-ar putea sa fie in generatia noastra pt ca prea se accelereaza totul, cred ca ne apropiem..........
Scris 24 August 2006 - 01:04 AM
cred ca pana la urma o sa imi fac si eu un testament..idiotii aia de americani nu realizeaza ca orientul mijlociu este o bomba amorsata, ii mananca in fund sa se duca dupa bani si ponoasele o sa le traga si aia nevinovati ca de obice
Scris 31 August 2006 - 02:07 PM
DarkBringer, la Aug 24 2006, 03:04 AM, a spus:
cred ca pana la urma o sa imi fac si eu un testament..idiotii aia de americani nu realizeaza ca orientul mijlociu este o bomba amorsata, ii mananca in fund sa se duca dupa bani si ponoasele o sa le traga si aia nevinovati ca de obice
draga Light Bringer... amerianii nu sunt idioti de loc, ei stiu ca lumea islamica e un butoi cu pulbere, si de aia vor sa-i dea cepul pana nu e prea mare si prea tare, caci atunci ar fi sfarsitul umanitatii pe terra, deci cu cat spargi mai rapid buba cu puroi riscul de infectie totala e mai scazut.
Altii sunt idiotii care nu inteleg de unde vine pericolul, adica UE si in mod deosebit Franta.
Islamul are doua obiective fundamentale, sa stranga cat mai multi petrodolari si sa ii foloseasca apoi la distrugerea noastra, si asata indiferent de ce vor Americanii sau europenii, ei au scenariul lor pe care-l urmeaza cu fanatism
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dumnezeu VS Satan
Cine castiga razboiul final? |
ioanide | 758 | 60.883 |
|
Cit de mult il cunosti tu pe Dumnezeu?
Argumente sunt cu milioanele dar il cunosti tu personal pe Dumnezeu? |