Asined.ro – Huse de protecie si diverse confectii textile produse dupa cele mai inalte standarde de profil

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihuse auto
Ultima actualizareJoi 13 aprilie 2017
Vizualizari1017

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fie ca e vorba de siguranta accesoriilor auto, fie ca doresti pastrarea obiectelor vestimentare preferate in cea mai buna stare, husele de protectie marca Asined.ro sunt cea mai buna optiune, provenind dintr-o linie de productie de inalta calitate, unde sunt intrebuintate utilaje de executie moderne.

Transport si depozitare de cea mai buna caliatate pentru bunurile tale – Husele de protectie Asined

Husele de protectie produse de Asined sunt proiectate pentru a fi usor de manevrat si rezistente unor multiple utilizari, datorita materialelor de cea mai buna caliatate utilizate in fabricarea acestora. Exista o varietate de modele din care puteti opta, in functie de intrebuintare sau volum. Gama de utilitate in care se incadreaza produsele Asined variaza de la huse de protectie pentru echipamente de sonorizare, la anvelope, accesorii de gradina sau obiecte vestimentare precum pantofi sau costume. Utilizand materiale de calitate in linia de productie, compania asigura longeviatatea produselor sale, astfel ca o investitia intr-o husa de protectie Asined va reprezenta un beneficiu pe termen lung. Compania poate asigura productie in serie mica sau serie mare, in functie de necesitatea clientului.

Lider pe piata confectiilor textile industriale, Asined.ro va puen la dispozitie o gama variata de huse de protectie

Cu o experienta de peste 25 de ani in materie de productie mase plastice sau confectii textile industiale, Asined Automotive a reusit sa se plaseze treptat in topul firmelor de profil, impunandu-se prin utilizarea tehnologiilor inovatoare si prin oferirea unor servicii de inalta calitate. Utilajele moderne utilizate in productie, precum dispozitive de decupare cu laser, masini de cusut si masini de lipire cu ultrasunet departajeaza produsele Asined.ro de restul produselor de pe piata nationala, dar si internationala. Toate normele tehnice de profil sunt respectate cu strictete in linia de productie, iar calitatea si eficienta sunt garantate.

Printre gama de confectii textile se numara si o varietate de huse de protectie sau saci, precum:

  • Saci destinati protectiei lenjeriei- acestia vin intr-o diversitate de dimensiuni si culori si sunt produsi din poliester 100%;
  • Huse pentru anvelope- utilizate cu scopul protejarii de factori daunatori sau degradanti, acestea au atasat un fermoar si manere, care faciliteaza manevrarea produsului;
  • Huse utilizate in transportul echipamentelor de sonorizare- aceste huse sunt proiectate pentru a asigura protectia echipamentelor din logistica unui concert sau spectacol; ele ajuta la transportul echipamentelor de sonorizare conform proiectului sau in conformitate cu cerintele clientului; ele prezinta rezistenta la utilizari multiple si manere solide;
  • Huse pentru accesoriile de gradina- daca ati investit in infrumusetarea gradinii personale, iar unele dintre plantele alese au nevoie de protectie peste iarna, aceste huse sunt ideale pentru a asigura supravietuirea platelor de-a lungul sezonului rece; acestea sunt produse din material netesut si pot avea o varietate de culori.

Asined Automotive si-a construit un nume in industrie prin intermediul setului de caracteristici care ii defineste intreaga activitate. Compania isi bazeaza activitatea pe calitate in serviciile oferite si inovatie continua iar cele doua certificate de garanție detinute de firma dovedesc de ce Asined este solutia potrivita in materie de achizitie produse mase plastice sau confectii textile industriale.

Date de contact

Informatii suplimentare despre linia de productie a companiei si catalogul online gasiti pe website-ul: www.asined.ro
Va stau la dispozitie si numerele de telefon 0213162785, 0722411446 sau adresa de e-mail office @ asined.ro unde unul dintre specialistii Asined vor raspunde intrebarilor dumneavoastra.