Salutare.
Vreau sa imi iau o camera Benq DC C530 sau Benq DC C630, costa 4,5 respectiv 5,2 milioane, am gasit pe net detalii tehnice dar as vrea si o opinie a unei persoane care stie cate ceva despre una din ele sau macar e cunoscator in domeniu.
Va rog mult, orice detaliu pe care mi-l puteti da despre aceste 2 camere ar fi foarte important pentru mine.
Multumesc.
Pagina 1 din 1
Camere digitale Benq
Scris 07 July 2006 - 08:18 AM
Daca stii deja detalii despre cele doua camere atunci te poti hatari si singur.In principiu, rezolutia ar trebui sa fie cam de 5 mp, ceea ce e absolut suficient(asta in caz ca nu vrei fotografii profesionale).Uita-te si la zoomul optic; ti-ar trebui cam 3x.In rest ar trebui sa analizezi marimea displayului,modurile de fotografiere,autonomia acumulatorului,etc.
Scris 07 January 2007 - 10:10 AM
niteman, la Jul 6 2006, 05:30 PM, a spus:
Salutare.
Vreau sa imi iau o camera Benq DC C530 sau Benq DC C630, costa 4,5 respectiv 5,2 milioane, am gasit pe net detalii tehnice dar as vrea si o opinie a unei persoane care stie cate ceva despre una din ele sau macar e cunoscator in domeniu.
Va rog mult, orice detaliu pe care mi-l puteti da despre aceste 2 camere ar fi foarte important pentru mine.
Multumesc.
Multumesc.
Benq DC C630 are rezolutie 6 Mpx, zoom optic 3, zoom digital 4, memorie interna 12MB, alimentare 2 x baterii alkaline AA, ecran LCD 2.4” TFT 130 000 pixeli
Benq DC C530 are rezolutie 5 Mpx, zoom optic 3, zoom digital 4, memorie interna 12MB, alimentare 2 x baterii alkaline AA, ecran LCD 2.4” TFT 130 000 pixeli
singura diferenta e la rezolutie...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Este important si cu ce facem pozele, nu? |
BadAss Cosmin | 41 | 51.714 |
|
BenQ X 800 - cel mai subtire 9.8mm | sorinkili | 3 | 2.993 |
|