cristache35, la May 25 2006, 03:02 PM, a spus:
Ce asteptari am:
1.ce bauturi preferati(sa nu ma luati cu fanta ca aici nu e cofetarie)?
2.carciumi 'eftine si curatele
3.povestiri de la baute
4.tot ce va trece prin cap si are legatura cu subiectul
1.fix in ordinea asta:vin;vin ars;palinca.
pls, fara CAPS LOCK in tot mesajul
Cand ai pretentii multe de la forumisti, vezi cat de mult le place sa scrie pe comanda ???
lichior de portocale
Grand Marnier, vin alb dulce
Chardonay, cultivat in Franta in zonele Burgundy si Champagne ,
Horinca de Maramu', Cognac
Courvoisier si Napoleon, bere
Löwenbräu.
Beau extrem de rar doar in sezonul rece si atunci ceva exclusiv!
Bere de 4th of July si Labor Day cate o inghititura si un pahar mic cand sint in Germania, Elvetia, Austria.
Dintre bauturile spirtoase imi place
Grand Marnier ca-l pot folosi peste tot, are aroma de portocala, e fin si delicat, un pic tare dar dulce si am mereu in casa. Pun pe inghetate, servesc femeile care vin seara la mine la cafea si tort, cu ori ce dulce merge bine chiar si cu salata de fructe sau natur. E preferata mea !!!
In zile de iarna scoatem o sticla de cognac sau whisky, un Chivas Regal sau Johnnie Walker depinde si de vizitor si o facem lata pana dimineata, depinde de atmosfera. Niciodata nu servim alcool fara mancare, o gustare consistenta daca n-am nimic gatit dar nu pe stomacul gol.
Nu accept pe nimeni sa vina aici beat sau sa mai si aduca alcool de nici un fel !!! si la fel nu ofer alcool la un vizitor oarecare doar ca s-a oprit, doar pentru cei speciali care vor avea transport acasa !!!
De la mine nu pleaca beat nimeni, practic nu vine nimeni !!! ca am legi severe, nici telefoane nu mai primesc. Nu se fumeaza in casa doar in spatele casei, fara exceptie !!! Paharele colecteaza praf .....