Sari la conținut
Forum Roportal
roportal

De fapt sunt 13 zodii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cele 12 constelatii sau semne zodiacale sunt de fapt 13. Cea care nu a fost luata in considerare este Constelatia Ophiucus.

 

Iata cum ar fi noua delimitare:

Pesti 12.03-18.04

Berbec 19.04-13.05

Taur 14.05-21.06

Gemeni 22.06-20.07

Rac 21.07-10.08

Leu 11.08-16.09

Fecioara 17.09-30.10

Balanta 31.10-23.11

Scorpion 24.11-29.11

Ophiucus 30.11-17.12

Sagetator 18.12-20.01

Capricorn 21.01-16.02

Varsator 17.02-11.03

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

iNTERESANT! :scratch: :scratch: :scratch:

Poate va fi luata in considerare peste ani...Dar asta ar insemna sa rasturnam toate conceptiile acuale...E greu...Dar adevarul nu poate fi negat niciodata... :!: :!: :!:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ophiuchus nu este considerata o zodie ci reprezinta o zona de trecere, un prag spiritual. Ea ocupa ultimul decan din Capricorn si primul decan din Varsator si indica , asa cum am mai zis, un prag spiritual pe care o persoana ajunsa la anumit nivel de constientizare il poate trece in drumul ei spre desavarsirea spirituala.

Mai pe scurt spus o persoana care are influente de la Ophichus (nu doar nascuta in aceea perioada) are posibilitatea de a realiza un pas inainte in plan spiritual (nu conteaza religia sau modul in care il realizeaza). De obicei aceasta persoana a ajuns la un nivel maxim la elevarii sociale si materiale si acum isi indreapta toate eforturile si aspiratiile catre realizarea sinelui.

Ophiuchus nu are o simbolistica proprie ca oricare alta zodie si din acest motiv nu poate fi considerata a 13 zodie. Ea este guvernata de Chiron care este un asteroid (sau o planeta mai mica) care se gaseste intre Saturn (guverneaza Capricornul) si Uranus (guverneaza Varsatorul) si care reprezinta ghidul spiritual , initiatul , cercetarea spirituala.

 

Ciuboda

www.astroforum.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am citit mesajele voastre si mai toata lumea vorbeste de zodii... nu prea stiu ce sa cred despre zodiac... tot ceea ce citim noi prin reviste este un big bullsit! nu sunt nici satanista dar nici nu cred ca ne vegheaza un mosulet pe un nor care ne da cu batul in cap de fiecare data cand gresim :dee este ceva acolo... dar pana la urma nu vom avea niciodata capacitatea intelectuala si spirituala de a afla... pana vom ajunge noi sa folosim o capacitate mai mare a creierului ne vom autodistruge... red ca toata lumea este de acord cu faptul ca progresul duce la distrugere... rasa umana (care dupa parerea mea este mai infecta decat orice alt animal de pe planeta) a distrus deja ecosistemul... nu ne mai trebuie mult ca sa ne ducem dracu' de tot! whatever.. cine este interesat de subiecte mai 'fiebinti' decat zodiace & stuff sa ma contacteze... :twisted:[/b][/u]

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

daca lucrurile ar fi dupa cum zici tu trebuia sa fim disparuta de mult timp. dar uita ca nu este asa. iar cineva acolo sus vegheaza la bunul mers al planetei. daca ar fi numai rau pe lumea asta ce ne-am face, dar uita ca mai este si bine, iar ca in orice poveste, binele castiga intotdeauna. :pee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Draga maya,

 

Iti inteleg perfect starea :winca: ...intradevar multe horoscoape din ziare si tv sunt departe de astrologie, de stiinta astrologiei. Acest lucru dauneaza pentru ca inconjoara astrologia intr-o aura de mister si o apropie de alte stiinte divinatorii. Iti recomand sa citesti articolul postat mai sus...

 

Legat faptul mosul care sta pe nor sunt din nou de acord cu tine ...Nici eu nu cred acest lucru ci cred ca exista un anumit set de reguli care guverneaza tot universul si toate fiintele. Acest set de reguli poarta numele de legea caarmei.

 

In alta ordine de idei capacitatea intelectuala este oarecum diferita de capacitatea spirituala. Poti fi foarte inteligent dar foarte materialist. De asemenea poti fi evoluat spiritual fara a avea un IQ ridicat. Deci progresul tehnic si tehnologic este diferit de cel spiritual.

 

PS.Care sunt acele subiecte 'fierbinti'? :evil:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×