Videochatul reprezinta noua revolutie in materie de joburi de vis

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareVineri 12 august 2016
Vizualizari1756

Voteaza & Distribuie

Descriere

Munca de model videochat este o activitate ce a devenit virala in Romania inca din anii 1999-2000. Din cauza problemelor de legalitate, slujba de angajat de videochat in trecut era considerata obscura si foarte neorganizata. Datorita evolutiei si cererii mare pe piata, videochatul ca job in sine a devenit destul de interesant si a captat curiozitatea multor persoane. Un lucru ca acesta presupune efort minim, timp relativ scurt de desfasurare a muncii de videochat, placerea de comunicare si interactionare virtuala cu persoane straine si nu in ultimul rand o rasplata pe masura. Astfel, in timp, datorita dorintei de afirmare a modelelor si a firmelor de videochat, activitatea de videochat a devenit legala incepand cu anul 2010. O firma de videochat respectabila si cunoscuta astazi este si Live Studio Bucuresti.

Videochatul - O activitate legala, confortabila si profitabila

Videochatul reprezinta comunicarea dintre doua persoane, prin intermediul unui webcam sau a unei camere video, conectate la un computer. Persoanele angajate de catre firme specializate sunt modelele de videochat. Acestea aleg studioul unde isi desfasoara activitatea, deci automat selectioneaza viitorul angajator. Atentia este mai mult decat necesara in alegerea studioului de videochat potrivit. Unele firme de videochat nu angajeaza cu contract de munca, confortul lipseste cu desavarsire iar remuneratia este slaba. Toti acesti factori negativi influenteaza alegerea viitoarelor modele, iar studioul potrivit nu apare din neant.

O alegere perfecta pentru tinerele modele este si LiveStudio. Live Studio Bucuresti este un videochat cu vechime in munca, seriozitate si profesionalism. Aceasta este o firma alcatuita dintr-o echipa de profesionisti, compusa din 99% tineri si modele multumite. Un proiect aflat mereu in dezvoltare, un proiect ce a suferit schimbari majore il reprezinta Live Studio Bucuresti. In timp, acesta a devenit un mediu primitor pentru noii angajati si nu in ultimul rand o a doua familie pentru acestia.
Avantajele videochatului Live Studio Bucuresti sunt nenumarate. Inca de la inceput, modelele sunt initiate in aceasta activitate. Experienta in munca nu este necesara, astfel incat toate angajatele sunt tratate in acelasi mod, egalitatea fiind nelipsita. Viitoarele modele de videochat vor fi instruite de traineri de sex feminin. In felul acesta, fiecare angajata va fi instruita corespunzator, in functie de capacitatile sale si de posibilitatea de organizare.
De asemenea exista avantajul de a invata o limba straina. Pentru a putea colabora cu persoanele din fata ecranului, este necesar ca modelul sa cunoasca limba. Trainerii specializati vor initia viitoarele angajate de videochat si din acest punct de vedere. Modelele de videochat vor beneficia de sedinte foto gratuite pentru a le pune in evidenta trasaturile si feminitatea.

Un alt avantaj al activitatii desfasurate la Live Studio Bucuresti este si salariul. Remuneratia pentru activitatea de videochat este cuprinsa intre 1000 si 4500 de ron. Astfel, salariul pe o perioada de 3 luni in cadrul Live Studio Bucuresti va fi de 1000 de euro!
Live Studio Bucuresti initial a fost un vis. Totul a pornit de la ideea unei persoane de a dezvolta un domeniu insuficient explorat, mai concret videochatul. Luna dupa luna, dupa zeci de schite si planuri, proiectul Live Studio a prins contur. Datorita determinarii, devotarii si optimismului fara margini, Live Studio Bucuresti a atras in echipa sa profesionalisti din aceeasi sfera de activitate ce sunt si acum prezenti in echipa videochatului.
Astazi Live Studio inseamna profesionalism, corectitudine, legalitate si experienta. Prin respectul fata de modele, discretie si confidentialitate, plati pe masura si la timp, fairplay si devotament, Live Studio Bucuresti se afla printre cele mai bune studiouri de videochat din tara. Videochatul Live Studio se mandreste astazi cu modele satisfacute si fericite si cu o echipa unita si primitoare.