Artrita
Scris 20 March 2006 - 04:31 PM
am fost diagnosticat cu Artrita Reactiva la Micoplaspa pneumonia (ceva de genu)..cu HLA B27 pozitiv si titru Micoplasma pozitiv..
la inceput s-a umflat genunchiul stang..
am factut tratament cu :
-sulfasalazina 4 caps/zi
-flamexin 1 plic/zi+omez
-predninson 1 /zi
-vitamine
-acid folic
dupa 3-4 luni m-am simtit mult mai bine si nu prea mai aveam pb cu piciorul dar dupa ce am fost la spital si am facut injectii cu diclofenac (control periodic) s-a umflat si genunchiul drept care pana atunci era normal...
analizele au isit normnal inafara de VSH 22/1H
50/2H
CRP 20
pe perioada cand m-am simtit bine si astea erau in valori normale 2/1h 5/2h si CRP 1.2
daca am putea orice fel de sfat cu ce tb sa fac sau unde sa ma duc, ar fi excelent...
momentan urmez acelasi tratament...fara predninson
nu ma doare alta articulatie decat genunchii dar nici aici nu e o durere mare ci doar lichid sinovial curat care ma incomodeaza la mers..
Multumesc
Scris 27 May 2006 - 02:06 PM
Si eu am acelasi diagnostic...dupa indelungi cercetari. Tratamentul pe care l-am primit eu este diferit de al tau:
sulfasalazin 2 caps pe zi
arcoxia - 1 caps/zi - e medicamentul care la mine isi face efectul...durerile dispar
doxiciclina - 1 caps/zi
In acelasi timp fac sedinte de terapie. Acum sunt la inceputul tratamentului...asa ca nu pot sa iti spun prea multe.
Referitor la analizele cu valori mai mari decat cele normale. Si eu am VSH- ul 89, CRP 68 si fibrinogenul mare. De fapt astea si cu clamidia sunt singurele analize care imi ies in limite anormale.
Daca intre timp ai mai aflat ceva, te rog, sa imi dai un semn.
okochea, la Mar 20 2006, 05:31 PM, a spus:
am fost diagnosticat cu Artrita Reactiva la Micoplaspa pneumonia (ceva de genu)..cu HLA B27 pozitiv si titru Micoplasma pozitiv..
la inceput s-a umflat genunchiul stang..
am factut tratament cu :
-sulfasalazina 4 caps/zi
-flamexin 1 plic/zi+omez
-predninson 1 /zi
-vitamine
-acid folic
dupa 3-4 luni m-am simtit mult mai bine si nu prea mai aveam pb cu piciorul dar dupa ce am fost la spital si am facut injectii cu diclofenac (control periodic) s-a umflat si genunchiul drept care pana atunci era normal...
analizele au isit normnal inafara de VSH 22/1H
50/2H
CRP 20
pe perioada cand m-am simtit bine si astea erau in valori normale 2/1h 5/2h si CRP 1.2
daca am putea orice fel de sfat cu ce tb sa fac sau unde sa ma duc, ar fi excelent...
momentan urmez acelasi tratament...fara predninson
nu ma doare alta articulatie decat genunchii dar nici aici nu e o durere mare ci doar lichid sinovial curat care ma incomodeaza la mers..
Multumesc
Scris 02 June 2006 - 09:18 AM
Scris 07 September 2006 - 06:56 AM
CAM ASTA AR FI! CA ANALIZE, AM OBSERVAT O CRESTERE USOARA A TRIGLICERIDELOR SI COLESTEROLULUI! ORICUM, NU E PREA GROZAV! D-VOASTRA?!
Scris 07 September 2006 - 07:19 AM
PAUL70, la Jun 2 2006, 12:18 AM, a spus:
Nu ti-a spus doctorul sau farmacistul cum sa le iei aceste medicamente ???
Cu mancare sau lapte un pahar mare de tot dar si niste paine sau ori ce ai dar nu pe stomacul gol !!!
Scris 14 September 2006 - 10:52 AM
Scris 18 September 2006 - 03:14 PM
Scris 03 October 2006 - 04:27 PM
MEDICUL MI-A TAIAT SULFASALAZINA, CONTINUI CU METHOTREXAT (AM INTELES CA ESTE DIN FAMILIA CITOSTATICELOR - RECOMANDAT IN TRATAMENTUL CANCERULUI, DECI ESTE FOARTE TOXIC: CADE PARUL, PROBLEME HEPATICE)! NU STIU CE VA URMA!
Scris 10 October 2006 - 11:47 PM
PAUL70, la Oct 3 2006, 05:27 PM, a spus:
MEDICUL MI-A TAIAT SULFASALAZINA, CONTINUI CU METHOTREXAT (AM INTELES CA ESTE DIN FAMILIA CITOSTATICELOR - RECOMANDAT IN TRATAMENTUL CANCERULUI, DECI ESTE FOARTE TOXIC: CADE PARUL, PROBLEME HEPATICE)! NU STIU CE VA URMA!
Stai linistit. am luat si eu. Nu e in doza aia..e in doza mult mult mai mica si are efect imunosupresor.nu prea are efecte adverse.sanatate
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Lupus Eritematos Sistemic | Anca/Maria | 36 | 70.907 |
|
Dureri mari de coloana | Sunshineboy9200 | 1 | 1.633 |
|
Vreau sa fac un bebe, dar...
am luat prednison aproximativ 2 ani |
evika_evita | 1 | 1.352 |