Mazda2 facelift, premiera mondiala la Paris

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1923

Voteaza & Distribuie

Descriere

Modelul Mazda2 va fi prezent in versiune facelift in premiera europeana la Paris, integrand o serie de schimbari cheie. Printre noutati se anunta un nou design frontal si un habitaclu restilizat. Mazda2 facelift va dispune de motorizari cu norme Euro 5, optiune pentru o transmisie automata si un sasiu imbunatatit.

Alaturi de Mazda2 facelift va fi expusa si noua Mazda5 echipata cu noul motor diesel MZ-CD 1.6. Destinat familiei, MAV-ul Mazda este economic si prietenos aducand ca noutati un motor diesel puternic de 1.6l (consum mediu 5.2l/100km, 116 CP), emisii de C02 reduse cu 15% comparativ cu motorul de 2.0l anterior, o noua trasmisie manuala mai usoara cu 6 rapoarte si un design mai atragator.

Noua Mazda3 va fi de asemenea prezentata echipata cu un motor diesel MZ-CD de 1.6l imbunatatit. Noua versiune a motorului furnizeaza mai multa putere si mai mult cuplu, in timp ce consumul de combustibil si emisiile sunt diminuate. Totodata motorul ofera: 7 CP in plus, un cuplu maxim cu 12% mai mare si o noua cutie de viteze manuala cu 6 rapoarte.