Ai nevoie de un credit de ieri? Il poti lua azi doar cu buletinul!

Detalii

CategoriiEconomie
Taguribani
Ultima actualizareLuni 26 februarie 2024
Vizualizari606

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nevoia de bani ii determina pe oameni sa caute solutii adaptate posibilitatilor si nevoilor lor. Sume mai mici sau mai mari, pe perioade mai scurte sau mai lungi – ei decid cat sa se imprumute si pentru cat timp. Pentru a acoperi insa o nevoie urgenta, un credit cu buletinul de la o institutie financiara nebancara (IFN) poate fi cea mai la indemana solutie de moment.

Avantajul suprem al acestor imprumuturi este ca sunt acordate foarte usor si foarte rapid. Daca nevoia de bani este una cat se poate de urgenta, ce nu suporta amanare sau anulare, nimic nu poate rivaliza cu un astfel de imprumut, avand in vedere ca banii pot fi virati catre solicitant si in cateva ore, in anumite conditii.

Ce conditii trebuie indeplinite pentru un credit cu buletinul


Chiar daca un imprumut cu buletinul pare o promisiune prea frumoasa pentru a fi adevarata, numele acestui tip de credit arata de fapt cat de simplu poate fi obtinut. IFN-urile au, in general, conditii similare de acordare a acestor credite, cum ar fi:

  • solicitantii trebuie sa aiba cetatenie romana;
  • varsta de cel putin 18 ani impliniti;
  • venit stabil dovedibil;
  • cont bancar sau card;
  • adresa de e-mail;
  • numar de telefon valabil.

Acestea sunt conditiile generale, dar persoanele interesate de un credit la o anumita institutie pot gasi infomatiile specifice de care au nevoie pe site-ul acesteia. Trebuie precizat ca pentru a accesa un credit urgent IFN este nevoie de o lista foarte scurta de acte: copie dupa cartea de identitate sau buletinul solicitantului si dovada unui venit (salariu, pensie etc).

Pentru ce este recomandat imprumut cu buletinul


Un astfel de imprumut are rolul de a rezolva probleme urgente: plata unor facturi, urgente medicale, reparatia sau achizitia unor bunuri de mare utilitate etc. De regula, aceste credite in lei sunt solicitate pentru o perioada scurta, unele chiar pana la primul salariu.

Specialistii in educatie financiara de la CreditCuBuletinul.ro ii indeamna pe oameni sa opteze pentru imprumuturile rapide doar in cazuri speciale si sa nu se faca un obicei din a fi imprumutati bani pentru cheltuieli de placere. Aceasta este chiar una dintre regulile principale ale finantelor: cheltuielile sa fie mai mici decat veniturile.

Regula se refera la doua lucruri esentiale: identificarea cheltuielilor urgente si importante (plata ratelor, a facturilor, cheltuieli cu mancarea) si canalizarea banilor cu prioritate catre acestea, iar in cazul in care valoarea lor este mai mare decat intrarile din buget, se va cauta o alternativa de suplimentare a veniturilor (o marire de salariu, un job suplimentar).

Cu alte cuvinte, creditele urgente trebuie sa fie o exceptie si nu o regula, pentru ca imprumuturile in exces si cheltuielile peste masura conduc catre dezechilibre financiare grave si chiar colaps financiar.

Caracteristicile creditelor rapide


Un credit rapid doar cu buletinul, numit si imprumut nebancar online are cateva caracteristici de baza:


  • se poate acorda 100% online;
  • procedura de aplicare este una simpla;
  • sunt acordate sume mai mici de bani decat in cazul altor imprumuturi;
  • necesita un numar redus de acte;
  • perioada de rambursare poate fi chiar si de o zi, in functie de preferintele beneficiarilor, dar poate fi si de cateva luni;
  • se pot imprumuta sume care pornesc de la 100 de lei.


Cum se poate accesa un imprumut rapid


  1. inregistrarea in platforma IFN-ului (unele entitati nu solicita inregistrarea prin crearea unui cont);
  2. completarea cererii, care costa intr-un formular scurt, in care vor fi specificate valoarea imprumutului si durata acestuia;
  3. transmiterea cererii;
  4. asteptarea raspunsului de la creditor, care poate fi oferit prin e-mail sau prin telefon;
  5. primirea sumei de bani – banii ajung rapid in contul beneficiarului.

Astfel, fara a mai fi nevoie de stat la coada, de pierdut timp si de un efort suplimentar, beneficiarul se va bucura rapid de banii de care are nevoie pentru a-si rezolva problemele. Este important insa de stiut ca aceste credite sunt mai scumpe. Cu cat perioada de rambursare este mai mare, cu atat si dobanzile sunt, de regula, mai mari. Fiecare solicitant trebuie sa se informeze bine inainte asupra conditiilor de acordare a imprumutului, sa stie exact care sunt costurile si termenii de plata, pentru a vedea daca si-l poate permite din punct de vedere financiar.

In concluzie, creditele cu buletinul reprezinta o cale usoara de a obtine rapid banii de care o persoana are nevoie. Faptul ca se poate aplica online pentru acest imprumut si ca este nevoie de foarte putine acte sunt motive pentru care aceste produse financiare sunt foarte populare in Romania.