Makita acorda distinctia „Award for Outstanding Sales Effort” societatii TEHNO SRL

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBuzau, Makita, scule electrice
Ultima actualizareMarti 25 aprilie 2017
Vizualizari1099

Voteaza & Distribuie

Descriere

Reparatii, interventii, mentenanta – ce au toate acestea in comun? Bineinteles, este vorba despre necesarul de scule si unelte potrivite, de echipamente si utilaje care sa garanteze eficienta pentru orice proces. Mesterii individuali, dar si profesionistii care lucreaza in ateliere specializate de productie, prelucrare sau constructii, recunosc de fiecare data calitatea echipamentelor oferite de producatorul Makita. Acest brand, recunoscut la nivel mondial, are o foarte mareimportanta piata de desfacere in Romania si Europa de Est, iar votul de incredere acordat societatilor ce asigura distributia produselor prezinta o importanta deosebita pentru numerosi distribuitori autohtoni.

Diploma acordata de Makita societatii TEHNO SRL pentru rezultate exceptionale

Societatea TEHNO SRL activeaza pe piata romaneasca inca din anul 1994 si reprezinta la momentul actual unul dintre distribuitorii cei mai cautati de scule, unelte, echipamente si accesorii de pe piata romaneasca. Prin brand-urile distribuite si comercializate, distribuitorul autohton si-a castigat renumele in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul. Recunoasterea eforturilor sustinute de distributie si vanzare a fost primita la inceputul lunii aprilie, in cadrul unei conferinte cu distribuitori de top ai produselor Makita, din Romania si Europa de Est.

Premisele care au favorizat acordarea distinctiei pentru societatea TEHNO SRL sunt reprezentate de dezvoltarea anuala a relatiei cu brand-ul international, dar si cresterile progresive ale vanzarilor. La conferinta sustinuta in Japonia au participat 18 societati comerciale din Romania si 10 din Europa de Est. Evenimentul este organizat o data la fiecare 7-8 ani si premiaza distribuitorii de top pentru relatiile fructuoase si colaborarile de lunga durata cu brand-ul Makita. Pentru intreaga activitate a societatii TEHNO SRL, care realizeaza atat vanzari prin magazine fizice, vanzari directe pe teren catre clientii finali, dar si comercializare in sfera virtuala, prin magazinul online tehnicbazar.ro, a fost obtinuta diploma „Award for Outstanding Sales Effort”.

Despre TEHNO SRL si tehnicbazar.ro

In cele peste doua decenii de activitate, societatea TEHNO SRL s-a impus pe piata distribuitorilor de scule, unelte, echipamente si accesorii destinate segmentului rezidential, industrial, agricol, dar si celui al constructiilor sau specific meseriasilor individuali. Societatea a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca Bosch, iar experienta acumulata si profesionalismul dovedit au adus rapid si alte mari brand-uri in gama de produse distribuite. Este vorba despre nume precum Makita, Metabo, DeWalt, Stihl, Hawera, Hitachi, Bertolini, Buderus si multe altele.

Extinderea catre mediul virtual a reprezentat pentru TEHNO SRL pasul firesc de urmat, intrucat un procent tot mai mare al utilizatorilor cauta prima data solutii si raspunsuri in mediul online. Magazinul virtual tehnicbazar.ro este raspunsul perfect pentru orice mester, constructor sau agricultor aflat in cautarea sculelor, utilajelor si echipamentelor potrivite. Gama de produse variata, profesionalismul, promptitudinea livrarii si consultanta asigurata pentru identificarea celor mai potrivite solutii au propulsat TEHNO SRL in topul preferintelor clientilor. Orientarea constanta catre dezvoltare si catre asigurarea satisfacerii la superlativ a tuturor nevoilor clientilor sunt, de asemenea, elemente ce confirma faptul ca societatea va continua sa isi pastreze pozitia de lider in segmentul propriu de activitate, primind adesea si recunoastere din partea brand-urilor cu care colaboreaza.

Diploma obtinuta de la producatorul Makita reprezinta doar una dintre numeroasele distinctii acordate societatii, care isi promoveaza produsele si serviciile prin website-ul tehnicbazar.ro