Sari la conținut
Forum Roportal
fire de praf

Ce te-a facut sa razi azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Insistența englezilor de a afla de la mine cum e una sau alta în Polonia grin.gif

 

Eu ridic invariabil din umeri, "I wouldn't know, never been to Poland", iar ei par complet nepregătiți pentru atâta sinceritate din partea mea. După răspunsul ăsta, le e întotdeauna foarte greu să găsească următoarea replică :rot:

 

Cred că am trăit scena asta de 50 de ori până acum, am mereu senzația aia a oltenilor: deja fu !

Editat de harald
  • Upvote 6

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

rotflmao.gif

 

senzația aia a oltenilor: deja fu !

 

laugh.png Ioi, expresia asta cu "deja fu!" este faina de tat, adica-i mortala.rotflmao.gif

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

un sfat primit de cineva si care suna asa: "cand esti sef nu te'ncurca cu secretara pt ca o sa ajungi sa bati la masina"

  • Upvote 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In magazin la cumparaturi merg sa incerc niste rochii, etc., cu 12 bucati stau la coada ca-i lume multa.

Iese o femeie mica si subtire imbracata cu o sarafana moderna: in jumatatea din spate are lungimea pana la glezne dar in fatza doar pana la genunchi si materialul era sucit frumos la decolteurile din fatza si spate ... ca sa ceara parerea sotului, un evreu din ala cu perciuni si in loc de curea atirna sfoara/franghie sa-i ceara parerea dar avea pe dedesubt si niste pantalonasi din aia care se lipeste pe piele .... sotul repede deschide telefonul si-i striga cam tare sa-i spuna unde e numarul rabinului sa-l intrebe daca are voie sa-si cumpere si sa poarte asa ceva, el deja i-a tras poza din fatza si din spate cu extravaganta americana ...

 

E de plans mai mult situatia dar femeile au ras cu lacrimi ca nu se puteau abtine, ea era foarte tanara si purta numarul un sfert in realitate, ca cel mai mic numar ii era mare.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am pus la vanzare pe un site local niste saboti si perechi de cizme de designer, ca dupa nastere nu m-au mai incaput si vine una sa le cumpere asta seara. M-a sunat sa-mi spuna ca vine de la dracu din praznic de la vreo ora distanta. Mno bun. Apare....o femeie pe la 55 de ani, fara exagerare, slaba, par lung negru ca Cher cand era tanara, tatuaje peste tot, blugi rupti mulati, tot tacamul. Cica e native indian.

Ii dau cizmele si sabotii, ii probeaza, ii plac, facem targul si o intreb daca ii plac si pantofi cu toc cui, ca aveam si din aia vreo 2 perechi ce mi-au ramas mici. Se uita la ei si zice razand...

- Wow, sunt foarte frumosi, mi-ar place sa-i am dar nu-i pot purta ca stii...eu beau si port numai tocuri din astea groase si talpi din material cauciucat ca sa nu cad din picioare.

 

rotflmao.gif

Editat de Naeema
  • Upvote 6

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca va mai zic una de saptamana trecuta. laugh.png

 

Cand l-am nascut pe asta mic, am cumparat o masuta din aia pe care se schimba bebeii de scutece si acum ca a crescut si e vioi nevoie mare, nu mai pot sa-l urca pe masa aia, il schimb pe covor. E pacat sa o arunc la gunoi, pana la centru de donatii n-am chef sa ma car cu ea in portbagaj, asadar am pus-o la vanzare pe un pret de nimic. Mia fost lene da dau jos de pe ea ce aveam eu pus pe acolo de cand nu o mai foloseam pentru schimbat, si am facut o poza cu toate shandramalele pe ea: o veioza, creme pentru bebe, scutece, cutii de haine, cutia mea de bijuterii, un ceas de camera, etc. Era plina masa. Bun. Formulez anuntul publicitar si urc poza. Masa o dau pe 20 $. M-a costa vreo 175 noua.

Suna una foarte interesata si-mi zice ca vine acushica sa o cumpere dar mai intai vrea sa mai verifice odata ca masa vine cu tot ce este pe ea, precum se vede in poza.

M-a bufnit rasul. Cand i-am zis ca alea sunt lucrurile mele personale, a zis ca nu o mai vrea. Ce oameni ciudati.

 

Altul odata ma intreaba daca putem sa ne intalnim pe undeva pe marginea autostrazii ca sa-mi cumpere un leagan de copii ce aveam sa-l vand. Sa ma car eu cu leaganul. I-am raspuns ca de ce pe autostrada, hai sa ne intalnim in padure pe undeva. rotflmao.gif

Editat de Naeema
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine sotul ma enerveaza zilnic!!! Apare cu niste idei stiintifico-fantastice, ma mir de unde le mai scoate ... si ar vrea sa fiu de acord cu el ... iar dezbaterea devine scandal ca nu se poate ajunge la o concluzie cu el. Varsta isi spune cuvantul.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×