Sari la conținut
Forum Roportal
Zethelerin

Vise, coșmaruri, premoniții.

Postări Recomandate

In somn, chiar este parasit corpul fizic, de catre cel energetic. E cit se poate de normal.

Hai sa ne intalnim la noapte atunci sa exploram niste lumi magice.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu m-am intalnit cu Omul Negru o singura data. A fost cel mai terifiant moment din viata mea. Niciodata pana atunci nu am simtit o frica atat de mare - era frica de moarte. Nici acum nu stiu daca a fost pe bune sau nu. Cert este ca eram in pat si m-am trezit odata cu deschiderea usii, iar o umbra de vreo 150 cm a venit pana langa mine, la pat. Incercam sa strig si nu puteam (de fapt, doar eu ma auzeam strigand), incercam sa il ating pe prietenul meu si nu reuseam - parca eram paralizata. In fine...a fost nasol de tot, iar cel mai ciudat a fost ca a murit tatal prietenului meu la 2-3 luni dupa chestia asta.

Vise premonitorii am si eu de cativa ani (poate chiar de cand ma stiu), cel mai adesea cand moare cineva apropiat. Au fost si momente mai ok :)) subiectele la bac sau la faculta. Mai visam daca iau si alti colegi examene sau nu :)). Chestii de importanta globala nu am visat :))

Problema mea actuala este ca visez every f..king night si ma trezesc f obosita, chiar mai obosita decat m-am culcat :( Visez cu cele mai mici detalii si e aiurea ca unele momente din vis ma bantuie jumate de zi :)) Sunt curioasa daca exista ceva pentru a nu mai visa asa de profund, si daca chiar functioneaza.

Good people...I need HELP!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca este semn de la Dumnezeu si vrea sa iti spuna ceva,cand te trezesti roaga-te si spune:''Doamne daca acesta este vis de la tine sa il visez si la noapte''.Daca il visezi si a doua oara roaga-te la fel.Daca visezi de trei ori consecutiv,Dumnezeu vrea sa iti spuna ceva.Mergi la un duhovnic si povesteste,el va sti ce sa zica.Daca vrei mai multe informati cauta pe google despre parintele Argatu Ilarion.Dumnezeu sa te aiba in paza!

 

Am avut aceiasi problema 3 ani.Diavolul vine si te tulbura,fie ca e trimis de cineva fie ptr pacatele tale.Eu nu am stiut lucrul acesta,nu a avut cine sa imi spuna,eu doar m-am rugat la Dumnezeu si am scapat.Insa cum cateva zile am gasit raspunsul citind spusele Parintelui Argatu Ilarion despre farmece si vraji.Cauta si tu.Dumnezeu sa te aiba in paza!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine de obicei ma avertizeaza subconstietul in vis daca a doua zi va fi o zi buna sau proasta....iar cand visez cutremur atunci apare o mare schimbare in viata mea....am avut si premonitii. ..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×