Sari la conținut
Forum Roportal
soogee

Etica alienilor - au ei simt moral sau nu?

Postări Recomandate

Nu cred ca e prea potrivita comparatia. Oricat de avansata ar fi o civilizatie extraterestra, eu de exemplu, as accepta orice as vedea acolo in caz ca as ajunge pe la ei. Chiar daca nu voi intelege nimic de acolo, macar voi stii ca e doar o tehnologie, mai avansata, dar tot tehnologie. O furnica, in schimb, nu are constiinta de sine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ca existente digitalizate in spatiul virtual, vom putea genera lumi si universuri posibile, vom genera in cateva clipe evolutia unor fiinte ipotetice de pe planete ipotetice, s.a.m.d ba chiar mai mult, lumea se va sfarsi si de atunci incolo, totul va exista doar digitalizat /qubitizat, adica doar retele inteligente, in rest mai nimic. Asadar vom consuma atatea resurse cam cat consumam in preistorie, ba chiar mai putin.

 

Asadar nevoia de a stabili primul contact cu ET-ii veritabili va merge spre zero, desi in forma digitalizata si materiala metamorfa, vom umple galaxia si vom intalni alte civilizatii (ET), insa nu vor reprezenta vreun interes pt. noi si nici invers, mai degraba civilizatile primitive ET.

 

Tehnica este o etapa in evolutie, nu scop. dar nu veau sa te demoralizez, fiindca prin tehnica vom iesi si incepem sa iesim din determinismul planetar. E dulce viata pe o planeta, dar sint momente cind este rasa orice urma de viata, si se ia de la zero cu toate regnurile. Noi oamenii trebuie si vom iesi din aceste cicluri. Prin tehnica. Dar scopul este evolutia.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×