Sari la conținut
Forum Roportal
okei

Lucru in SUA

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca vrei sa te duci sa lucrezi in SUA , unde locuiesti? Iti asigura serviciul apartament , casa ceva?:)/ Multumesc frumos !

 

 

 

In Tara asta, nu este nimic limitat, ci flexibil. Daca ai ajuns la un contract (altfel n-ai cum sa visezi la asa ceva) acolo este specificat ca ti se da bani pentru locuinta, o suma lunara si un personal care te va ajuta sa-ti gasesti locul potrivit sa fii aproape de locul de munca, sau de scoala, depinde de prioritate si preferabil sa-ti acopere cheltuielile de locuit.

Aici gasesti o larga varietate de "adaposturi" dar si asta depinde de bugetul personal. Rare sint contractele de munca pe aici .... mai mult cu strainii si la federal/de stat functioneaza, sa nu para ca esti legat de glie :)))))

In alte conditii daca ajungi aici, sponsorii trebuie sa-ti gaseasca locuinta, la ei sau in alta parte, depinde de aranjament.

Singur, sosit in vizita, fara permis de munca NIMENI nu-ti inchiriaza nimic doar in Hotel/Moteluri. De asta ai nevoie de acei sponsori la emigrare in State, ei te suporta pana te pui pe picioare, ca pe urma-i usoara viata pe aici!!!!! :o:)))))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×