Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
okei

Lucru in SUA

Rate this topic

Recommended Posts

Daca vrei sa te duci sa lucrezi in SUA , unde locuiesti? Iti asigura serviciul apartament , casa ceva?:)/ Multumesc frumos !

 

 

 

In Tara asta, nu este nimic limitat, ci flexibil. Daca ai ajuns la un contract (altfel n-ai cum sa visezi la asa ceva) acolo este specificat ca ti se da bani pentru locuinta, o suma lunara si un personal care te va ajuta sa-ti gasesti locul potrivit sa fii aproape de locul de munca, sau de scoala, depinde de prioritate si preferabil sa-ti acopere cheltuielile de locuit.

Aici gasesti o larga varietate de "adaposturi" dar si asta depinde de bugetul personal. Rare sint contractele de munca pe aici .... mai mult cu strainii si la federal/de stat functioneaza, sa nu para ca esti legat de glie :)))))

In alte conditii daca ajungi aici, sponsorii trebuie sa-ti gaseasca locuinta, la ei sau in alta parte, depinde de aranjament.

Singur, sosit in vizita, fara permis de munca NIMENI nu-ti inchiriaza nimic doar in Hotel/Moteluri. De asta ai nevoie de acei sponsori la emigrare in State, ei te suporta pana te pui pe picioare, ca pe urma-i usoara viata pe aici!!!!! :o:)))))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×