Sari la conținut
Forum Roportal
ioanaaxinte

Facultate in strainatate accesibila tuturor.

Postări Recomandate

Dream Foundation are acum mai multe parteneriate incheiate cu Universitati de prestigiu din Europa, Friedrich-Alexander University din Erlangen-Nuremberg este una din aceste institutii care nu percepe o taxa de studiu pentru studentii care aplica prin Dream Foundation , intrati pe www.dreamfoundation.eu sa aflati lista completa a programelor la care puteti aplica.

De asemenea multe Universitati si-au prelungit termenele limita de aplicare.

 

Succes!!! 8)

 

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa contactati:

 

Ioana Axinte

 

Dream Foundation Romania Representative

Tel: (+4) 0765 644 224E-mail: ioana.axinte@dreamfoundation.eu

Pagina web: www.dreamfoundation.eu

Dream Foundation este o organizatie Europena non-profit, al carei principal domeniu de activitate este sa creeze oportunitati, sa ofere informatii si sa faciliteze studiile in alta tara.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Părinții fac eforturi financiare pentru ca viitorii studenți să urmeze cursurile unei universități din afara țării. În primul rând, elevii au nevoie de meditații la  limba engleză pentru a obține certificări de tipul TOEFL, IELTS, Cambridge.

În plus, au nevoie de meditații la matematică pentru examenul SAT (bacalaureatul american). Un singur elev are nevoie de o ședință care durează aproximativ două ore pe săptămână. Costul ei se ridică la aproximativ 100 de lei. Acest lucru înseamnă că în cazul unui elev care face meditații la engleză și matematică cel puțin o dată pe săptămână, părinții vor plăti lunar sume cuprinse între 800 – 1.000 de lei.         

La acest cost se adaugă apoi cheltuielile cu aplicarea propriu-zisă: -  universitățile din Uniunea Europeană, costurile ajung la aproximativ 15.000 de euro pe an, la privat din afara spațiului european, taxele de școlarizare pot ajunge până și la 100.000 de dolari. Este important de precizat că majoritatea universităților de acest fel oferă burse de studiu cuprinse între 15.000-25.000 de dolari. În plus, cazarea și masa sunt incluse.

Nu este inclus costul American al educatiei universitare decand democRATSii au ridicat la sume uriase taxele, dar vor sa ofere gratuit  "VISATORILOR" un grup de copiii al rezidentilor ilegali nascuti aici care nici nu sint interesati sa invete nimic, doar sa fie LIBERI sa faca ce si cum vor ei.

https://evz.ro/de-cati-bani-are-nevoie-un-student-pentru-a-studia-in-afara-romaniei-parintii-trebuie-sa-scoate-sume-importante-din-buzunare.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-ar placea sa puna deoparte pentru totdeauna aceste chestii discriminatice contra negrilor si al evreilor si altora, ca nu mai traim acele zile si nu ne convine sa traim mereu in acele zile readuse la suprafata mereu pentru noi de alta culoare, ca ni se aminteste ca ne da in judecata si din astea ca ei au dreptate si eu n-am. 

Mi-e scarba si de asta ca au drept sa-mi spuna ca Permisul meu de Condus masina este fals, pentru ca am un accent in vorbire!!!   Le au luat in Facultati pe toti nefericitii fara plata, iar eu am de semnat pentru 1 milion de dolari datorie ca sa-mi fie educati copiii.   Degeaba au studiat Drept ca nu prea sint angajati unde ar dori din cauza asta, dar si in alte meserii in anumite zone doar anumite persoane lucreaza.   

Recent a aparut sa fie inca o sarbatoare de celebrat ca s-a etrminat sclavia ... ce rost are si pe cine intereseaza ca ei o sa mai bea ca o camila in baruri si o sa faca scandaluri in drum spre casa daca nu omoara pe cineva ca si conduc beat.   Si iar apare ca sint discriminati.   

Am vazut copiii de pakistanezi si din acea zona de pe Planeta ca intra la medicina ca in wc-ul public, fara efort, ca sint discriminati aici ca le pute pielea de la o radacina galbena Turmeric ce folosesc ei in toate mancaruri si nu numai, il transpira si nu prea dau costumele la curatat ca alea pute de mori. 

Lumea de aici crede ca nu se spala, era asta o tema la cursuri de facultate pentru scoala de Business in State pe vremuri ca cine sint natiunile angajabile cu ochi inchisi si cine deloc, ca se vor isca probleme.     Acum incep sa strang bani pentru educatia nepotilor sa nu ramana la marginea prapastiei ca se schimba lumea repede in ultima vreme.  

Trebuie citit articolul din ziar!!!

https://evz.ro/decizie-cu-mare-impact-luata-in-sua-s-a-terminat-cu-discriminarea-pozitiva.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sute de români semianalfabeți primesc zeci de mii de lire ca să meargă la facultate, în Anglia.

Totul este posibil cu ajutorul unor dascăli corupți, Pentru că examenele sunt susținute exclusiv online,  aceștia apelează la serviciile unor profesori britanici corupți, care, pentru bani, acceptă să răspundă în locul lor.   

Romeo Fantastik, student la Londra

La această metodă ar fi apelat și mai mulți interpreți de manele din România, printre care și Romeo Cobzaru, cunoscut sub numele de Romeo Fantastik, inventatorul așa-numitelor „manele porno”.

*N-am stiut de asa ceva decat ca a existat mereu in ROmania.  Erau si persoane care nu erau deloc in minti si totusi ca sa aibe o pensie buna, au terminat si o facultate dar in realitate habar n-aveau ca exista, sau ca sint cineva in viata!!! E bun la ceva si EU, deschide porti spre oportunitati.*

https://www.gandul.ro/actualitate/exclusiv-sute-de-romani-semianalfabeti-primesc-zeci-de-mii-de-lire-ca-sa-mearga-la-facultate-in-anglia-totul-este-posibil-cu-ajutorul-unor-dascali-corupti-20163051?utm_source=evz+text+link&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×