Asigurari auto pentru proprietarii de masini care doresc sa circule fara grija pe strada

Asigurari auto pentru proprietarii de masini care doresc sa circule fara grija pe strada

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriAsigurare Casco, asigurari auto, RCA
Ultima actualizareMarti 1 martie 2022
Vizualizari245

Voteaza & Distribuie

Descriere

Posesorii de autoturisme stiu ca nu pot circula pe drumurile publice fara asigurari auto, dar in prezent sunt debusolati de scumpirile produselor, carburantilor si asigurarilor.In ciuda faptului ca orice calatorie cu masina personala costa mai mult, oamenii nu pot renunta la masina care le asigura mobilitate, dar se pot informa de acasa despre costurile asigurarilor, despre modul in care acestea se pot face si despre varietatea asigurarilor.

Prestigeasig ofera o informatie utila celor care cauta un broker de asigurari de incredere: suntem prezenti in 17 puncte de lucru in tara si in Bucuresti, locatii pe care le gasiti la sectiunea retea teritoriala.

Acest Broker de asigurari se recomanda prin realizarile sale consemnate in portofoliul bogat de pe site. Cele 17 puncte de lucru inseamna obtinerea unei asigurari eficiente fara stat la coada, intr-un timp foarte scurt, la preturi avantajoase. Inainte ca un posesor de masina sa se planga de pretul mare al asigurarii, este invitat sa intre pe site-ul firmei si sa vada care este cel mai apropiat punct de lucru de domiciliu sau sau de locul de munca. Pe site exista aplicatii care permit configurarea politei si aflarea costului acesteia, informatii despre activitatea firmei si tipurile de polite care se pot solicita de la cele 17 puncte de lucru din tara.

Prestigeasig a eliberat milioane de polite in cei 13 ani de activitate deoarece:
- are un site bine structurat, iar vizitatorii se pot informa de acasa. Din materialele prezentate, clientul afla: tipurile de asigurari, numarul de clienti multumiti, numarul de polite incheiate in urma activitatii pe piata asigurarilor din Romania, valorea asigurarii in functie de suma care se doreste sa fie asigurata
- are peste 70 de colaboratori puternici si onesti
- exista configuratoare care permit aflarea costului asigurarii inainte de prezentarea la sediul firmei.
Este mult mai bine ca omul sa stie cu mult timp inainte cat costa asigurarea masinii ca sa puna banii bine.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor oamenilor de prevedere, Prestigeasig a pus la punct urmatoarele tipuri de asigurari:

1. Asigurari auto atat pentru proprietarii de masini care doresc sa circule fara grija pe strada, cat si pentru marii transportatori de marfuri. Un transportator care poseda astfel de asigurari va fi mult mai solicitat decat altul caruia nu ii pasa de marfa clientului sau. Pe drum se pot intampla multe: se rastoarna camionul, ia foc vaporul, se prabuseste avionul. Din aceste motive, asigurarea marfurilor transportate la distante mari ar trebui sa fie obligatorie. Exista covoare din matase naturala, tesute manual care isi schimba culorile in functie de lumina. Ele valoreaza mii de euro. Daca se pierd 100 de astfel de opere de arta, firma sau fabrica respectiva va avea pierderi financiare enorme.

2. Asigurari de bunuri. Toate lucrurile din casa se strang cu multa munca. Pentru multe, oamenii mai achita inca rate. In prezent, multe persoane au rate si la casa. E cumplit sa se produca o explozie sau o furtuna violenta sa ia acoperisul casei sau sa pravaleasca un pom falnic peste ea!
Exista asigurari complexe de locuinte si de bunuri care acopera toate riscurile si care pot fi solicitate de la unul dintre cele 17 puncte de lucru ale firmei de asigurari prezentate mai sus.

3. Asigurarea de persoane. Oamenii valoreaza enorm, viata si sanatatea sunt bunurile cele mai de pret, de aceea ar trebui sa aiba grija de ei si de cei dragi si sa faca asigurare de calatorie in strainatate, asigurare de viata si de sanatate. O asigurare eficienta de sanatate inseamna: prioritate la analize si consultatii in clinicile private cu care firma are contract, tratament, ingrijiri si operatii prompte si excelente calitativ in cazul unei imbolnaviri, dar si o suma lunara care sa asigure subzistenta in cazul in care posesorul asigurarii isi pierde capacitatea de munca.

4. Asigurarea de raspundere civila. Oricine munceste din greu, in conditii de stres maxim poate gresi. Avocatul poate pierde un proces important, fiindca omite anumite detalii sau nu are grija sa depuna acte importante la timp la dosar, medicul care consulta dupa o garda se poate insela asupra unui diagnostic, in timp ce un notar poate trata cu superficialitate istoricul unei proprietati, iar clientul sau ar putea plati scump aceasta eroare. Acest tip de asigurare garanteaza unei firme ca in cazul unei erori contabile ea nu pierde banii, ci este despagubita din valoarea asigurarii.

5. Asigurare constructii montaj. Este foarte importanta si ea, fiindca o constructie metalica in lucru se poate prabusi din cauza unei furtuni puternice sau a alunecarilor de teren. Asigurarea scuteste firma sa scoata bani din buzunat pentru a plati despagubiri celor afectati. Structurile respective pot cadea pe masini, pe case, pe spatii verzi.

6. Asigurari de garantii. Clientul este bine sa stie toate acestea inainte de a ajunge la punctul de lucru, sa solicite tot ce are nevoie si sa aiba banii pregatiti.
Prestigeasig este un aliat de nadejde pentru omul prevazator care prin asigurari aloca sume importante pentru zilele negre. Reprezinta o eliberare pentru fiecare om sa stie ca in cazul in care acoperisul casei ar fi stricat de vantul puternic, asigurarea permite repararea acestuia cat mai repede. Cu cat polita are un grad mai mare de complexitate, cu atat pe langa locuinta sunt asigurate si bunurile din ea care se deterioreaza.

Omul fragil are nevoie sa isi asigure si viata si sanatatea si in acest mod, cei care il iubesc sa nu fie nevoiti sa se imprumute in cazul in care el se imbolnaveste.