ellla 8 Raportează post Postat Septembrie 5, 2005 Va place? Care-i fenomenul? Care e explicatia stiintifica, parerea pro sau contra, privind consumarea branzei cu mucegai? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Victor Apostu 99 Raportează post Postat Septembrie 5, 2005 (editat) Va place? Care-i fenomenul? Care e explicatia stiintifica, parerea pro sau contra, privind consumarea branzei cu mucegai? <{POST_SNAPBACK}> In unele state nu se accepta comercializarea brinzeturilor de acest fel, considerind ca este alterata, in timp ce in altele sunt considerate delicatese. Am gustat si eu o data "Charmembert", din aceea cu "labirint", mi s-a parut foarte buna, dar pute ingrozitor. Prin specificul muncii mele ( aceea de grafician, nu cea de taximetrist) am participat la un moment dat la "nobilul" act de creatie pentru ambalajul brinzei fermentate cu pasta moale "N Editat Septembrie 5, 2005 de Victor Apostu Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
MariaB 2 Raportează post Postat Septembrie 8, 2005 de ce nu si "branza cu mucegai"? drojdia de bere tot un "mucegai" este, dar ne-am obisnuit cu ea! stomacul nostru tot pe baza unor bacterii "digera" hrana... mai nou, am vazut ca se consuma gandacii de bucatarie, cultivati in crescatorii speciale Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Victor Apostu 99 Raportează post Postat Septembrie 13, 2005 de ce nu si "branza cu mucegai"? drojdia de bere tot un "mucegai" este, dar ne-am obisnuit cu ea! stomacul nostru tot pe baza unor bacterii "digera" hrana... mai nou, am vazut ca se consuma gandacii de bucatarie, cultivati in crescatorii speciale <{POST_SNAPBACK}> asa este!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
FrostFire 0 Raportează post Postat Septembrie 13, 2005 Noi mai mult ca sigur le consideram delicatese deoarece nu le consumam zilnic... de exemplu francezii mai mult ca sigur ca nu gasesc nimic iesit din comun in a consuma un tip de branza "speciala". Este la ordinea zilei. Noi nu suntem obisnuiti cu produsul. Oricum totul depinde de gusturile fiecarei persoane. Sunt mii de tipuri de branza, cu gusturi atat de diferite. Si pentru ca tot e vorba de bacterii... iaurt beti??? Alcool??? de orice tip. Oricum eu sunt pro De ce nu... rau nu ne face... nu??? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Andrei 0 Raportează post Postat Septembrie 14, 2005 In Franta am vazut sute de tipuri de branza cu mucegai, nu stiai din ce sa alegi. E drept ca e un gust specific, dar unele sunt ingrozitor de mancat. Cu toate ca asa pare, in Franta nu se mananca in fiecare zi branza cu mucegai pentru ca este foarte scumpa. Mananca si ei branza ca si noi :P Si eu sunt pro. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
J0' 2 Raportează post Postat Octombrie 8, 2005 hmm nu imi place cum miroase dar e buna :hi: :hi: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
cristy_05 2 Raportează post Postat Decembrie 19, 2005 :crazy: Eu am mancat branza cu mucegai!!!Este buna!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Miss Bitch 343 Raportează post Postat Decembrie 22, 2005 Am mancat Rockfort si nu mi-a placut deloc. ;) Dar celelalte sunt bune. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
arghirra 0 Raportează post Postat Decembrie 26, 2005 si mie imi place dar dupa ce mananc mai multa expir mucegai si e km aiurea.prefer feta oricum :santa2: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri