Jump to content
Forum Roportal
Dandreea

Infectie cu piocianic

Rate this topic

Recommended Posts

Ma numesc Andreea Daniela am 29 de ani, locuiesc in Constanta, si acum patru ani, in urma unui grav accident de masina am intrat in coma profunda de gradul patru si am fost diagnosticata cu politraumatism. Am fost internata in Spitalul Judetean Constanta iar dupa o saptamana am fost tranferata la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti la sectia Anestezie-Terapie Intensiva. Traumatismul major a fost la torace, deoarece am avut doua coaste rupte si plamanii afectati. Dupa aproximativ o luna si jumatate am iesit din coma si am supusa unei operatii la plamani urmata de un tratament intensiv cu antibioticul Tienam, iar dupa alte doua luni am fost externata pentru recuperare. La circa 6 luni de la externare a inceput sa mi se umfle operatia in mai multe locuri si ieseau pe rand fire chirurgicale cu puroi. Am facut analiza puroiului si a reiesit ca am capatat din spital un bacil foarte periculos, numit - Pseudomonas aeruginosa (bacilul piocianic). Dupa un an de la accident am fost m-am internata, iar la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti si am fost operata pentru a-mi scoate firele chirurgicale ce au fost identificate ca fiind sursa infectiei. Si dupa aceasta operatie am primit acelasi tratament intravenos cu antibioticul Tienam, timp de doua saptamani. Doi ani de zile nu am mai avut probleme, operatia inchizandu-se, dar de aproximativ trei luni mi s-a deschis din nou operatia intr-o parte (sub san) si supureaza abundent. In toata aceasta perioada de trei luni, ma prezint o data la doua zile la un medic chirurg pentru a-mi curata plaga de puroi. Traseul puroiului ce iese pare sa vina de undeva destul de profound de la coaste, sub sanul drept. Am facut analiza la puroi in trei laboratoare diferite iar rezultatul a fost ca am tot infectie cu Pseudomonas aeruginosa (bacil piocianic) dar in plus si Stafilococ auriu. In urma antibiogramei facuta la Institutul “Cantacuzino” din Bucuresti am fcut tratament intravenos cu antibioticul Ceftamil si Vancomicina timp de zece zile la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta. Tratamentul l-am finalizat iar in ultima zi de tratament, plaga mi-a supurat din nou foarte abundent, dupa acest tratament, in urma analizei la puroiul de la plaga, mi-a iesit din nou infectia cu bacilul piocianic (pseudomonas aeruginosa). Am mers la Spitlul Clinic de Urgenta Bucuresti si am fost iar operata la torace, cu anestezie generala, mi-a fost curatat interiorul de puroi, am un tub de dren de la coaste de trei saptamani si tot imi supureaza. In toate aceste trei saptamani am facut tratament cu antibioticul Avelox. Dupa atata tratament intravenos am ramas si fara vene iar de curand am inceput si un vaccin pentru intarirea imunitatii, numit Cantastim care in compozitia lui chiar pseudomonas aeruginosa (bacilul piocianic). Caut o solutie disperata in toata tara sau chiar in afara Romaniei, vreau sa-mi traiesc viata normal.

Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie, mi-ati fi de mare ajutor!

Va multumesc din suflet!!

Andreea Daniela Chirita

buna Daniela,am citit si m-am ingrozit de ceea ce a trebuit sa induri. acum 3 ani eu am cumparat pt mine si familia mea un aparat tare fain.am dat pe el 6000 de euro,toti banii mei dar consider ca a meritat.nu sunt doctor,sunt interesata de terapiile complementare si am vazut ce a facut acest aparat pt copiii mei,familie,prieteni si cei trimisi de prieteni.cu acest tip deaparat se lucreaza in italia cu 700 euro sedinta,in state cu 500 $ iar prin tara cu 50 euro ora.Deci e cunoscut!ce face?practic distruge virusii,bacteriile si parazitii si scapi de orice infectie dupa cateva sedinte.pt noi a mers.daca vrei mai multe informatii,suna-ma.

Edited by nightwish
Sters numar contact.