Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Ce folositi?  

88 membri au votat

  1. 1. Ce folositi?

    • Orange
      47
    • Vodafone
      30
    • Cosmote
      5
    • RDS
      2


Postări Recomandate

Zapp-ul erau cei mai prosti. :doh: Prin 2003, sau mai devreme, nu mai stiu, aveam net de la Zapp. erau varza, nu mi-a mers nicidata. Si plateam o groaza de bani.

Si cum de a fost Zapp prepaid, cand ei nu aveau cartele la telefoane ? :blink:

 

In cazul meu, dimpotriva, cea mai stabila conexiune la Internet mobil am avut-o prin modem 3G de la Zapp. Am utilizat Zapp vreme indelungata si inca mai utilizez pentru date (internet mobil). Cosmote utilizeaza echipamentele de la Zapp (deci ceea ce se aplica in cazul unuia se aplica si in cazul celuilalt, cu exceptia faptului ca ofertele Zapp sunt la ora actuala mai bune pe segmentul de date). In paralel, am utilizat pentru o scurta perioada digi.mobil pentru internet pe mobil, insa nu am fost prea multumit. Am mai utilizat Vodafone dar m-a nemultumit faptul ca in anumite zone unde lipseste semnalul 3G sau superior, viteza coboara exagerat de mult (Vodafone nu au si EDGE ca Orange sau Cosmote ci doar GPRS).

La Zapp nu se numea prepaid ci NoPay intrucat primeai credit pentru apelurile primite din alte retele (8 centi pe minut) si valabilitate (3 luni de valabilitate pentru fiecare ora de apeluri receptionate), deci practic puteai sa nu incarci. De asemenea, puteai suna in orice retea mobila din lume cu doar 10 centi/min. In plus, permiteau si apeluri de tip VoIP, fiecarui numar de telefon fiindu-i asociat si un numar special pentru a apela pe messenger sau pentru a fi apelat de pe messenger.

Zapp nu utiliza cartele cu exceptia unui singur model de telefon care functiona cu o cartela SIM. Insa cartela (fizica) nu avea nicio importanta. Fiecare terminal era identificat printr-un ESN (echivalentul IMEI-ului) caruia i se asocia un numar de telefon unic (daca inlocuiai terminalul, atunci trebuia rescris numarul).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×