Extract

Extract

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJ.K. Simmons, Jason Bateman, Kristen Wiig, Mike Judge, Mila Kunis
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari774

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Extract
An: 2009
Durata: 92 minute
Regia: Mike Judge
Scris de: Mike Judge
Actori: Jason Bateman, J.K. Simmons, Mila Kunis, Ben Affleck, Kristen Wiig
Gen: Comedie

Intr-o singura fraza, acesta nu este filmul lacare va asteptati.

Tatal lui Beavis si al lui Butt-Head, Mike Judge, continua sa exploreze fictiunea, cu un nou lung metraj, in care un om incepe sa-si piarda toate bunurile si castigurile. 

Joel (Jason Batteman) are totul pentru a fi fericit. E tanar, sanatos, casatorit cu o femeie frumoasa (Kristen Wiig) si, in plus, e seful unei fabrici care merge destul de bine. Doar ca incepe sa se plictiseasca teribil. Dar nu pentru mult timp. Peste noapte, un angajat ranit (Clifton Collins Jr.) ameninta sa il dea in judecata, o noua angajata (Mila Kunis) pare sa-i aduca si mai multe necazuri, si, in plus, isi suspecteaza jumatatea ca are o aventura. In toata aceasta situatie furtunoasa, poate conta pe mana lui dreapta (JK Simmons) si pe prietenul lui cel mai bun (Ben Affleck), care nu ii da intotdeauna cele mai bune sfaturi.

In 1999, Mike Judge a regizat „Office Space”, un film minunat despre campul muncii. Dupa esecul meritat al filmului “Idiocracy” din 2006,  incearca sa reproduca magia primei sale opere adevarate. In zadar. Nu se pune problema de a oferi teme promitatoare (esecul temporar al unui angajator, angajati care nu mai lucreaza pentru nimic, mexicani suspectati de incompetenta, etc), dar trebuie sa existe situatii credibile sau, cel putin, hilare, care sa vanda bine filmul.