Sari la conținut
Forum Roportal
DAVIDDRAGOS

Evolutia spiritului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Spiritual omul e la fel ca in Epoca de Piatra...Stiinta si tehnologia i-au dat puterea de-a distruge...Se distruge pe sine ...si-si distruge si mediul...E nevoie de o alta treapta a spiritualitatii pentru a -si folosi in propriul beneficiu ...descoperirile tehnologice si stiintifice...altfel omul se autoanihileaza...

Editat de vaall
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Spiritual omul e la fel ca in Epoca de Piatra... 

N-o să încerc să te conving că nu e așa cum crezi tu. Să fii sănătos, că asta e important! :)

Editat de Vriies

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Spiritual omul e la fel ca in Epoca de Piatra...

Am ascultat un program la TV despre acest subiect nu demult si eu gasesc foarte multe asemanari care nu s-au schimbat in om desi vrem sa credem ca tehnica si avansarea a nu stiu ce ... inventia a unei noi masini ne face mai ridicati la patrat sau la cub ... deloc nu se intampla pana nu avem abilitatea de a folosi mai mult din creier!!! decat on parte foarte mica pe moment.   Ca sintem mai receptivi la ce se intampla in jurul nostru, asta da, cu asta sint deacord care este confundat cu altceva de unii specialisti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exista o Forta care duce totul mai departe, evolutia, progresul. E o forta care nu poate fi oprita sa se manifeste... oamenii pot sa fie de partea ei, sau impotriva ei, iar inoirea pe care o aduce poate sa fie la inceput ceva firav, dar in timp ajunge de nestavilit, si trece peste oricine i se pune in cale! -e ca un curent de apa... un paraias la inceput, care daca intampina piedici le ocoleste, apoi, cand creste, le inlatura, iar ulterior, trece peste ele, ignorandu-le rezistenta. Si cei care se alatura acestei Forte primesc la randul lor putere. Obstacolele din vietile lor sunt ocolite. maturate, inlaturate, depasite pentru ca sunt de partea acestei forte de neinfrant!
E bine sa pricepem din timp cum stau lucrurile, nu sa cautam sa blocam progresul, indiferent de aria in care se manifesta. Pentru ca exista consecinte si daca ne punem de-a curmazisul! -oare daca cineva se arunca inaintea unui tren incercand sa-l opreasca, va scapa nevatamat? -aceasta Forta nu sta sa astepte dupa toate spiritele retrograde si inapoiate!

Atunci cand prindem acest tren al progresului, nu e timp sa ne intoarcem din drum, pentru altii sau din orice alt motiv. Nu va astepta dupa noi, sa ne hotaram sa ne alaturam... va merge mai departe fie ca suntem pentru sau impotriva sa.
Si aceasta forta este mereu in fata, in avantgrada, initiind, incepand. Este "varful de lance", si are o calitate penetranta, are viteza, si e foarte directa! -STIE directia, sensul, scopul, si nu intarzie sa-l realizeze.
O simti, tu, cel care citesti randurile astea? -e foarte intensa chiar, greu de ignorat! -face valuri, iese in fata, CONDUCE.
Sunt tot felul de grupari, pe planeta asta, de interese, de agende. Insa in realitate toate sunt neputincioase in a opri aceasta Forta din drumul ei. 

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×