Jump to content
Forum Roportal
DAVIDDRAGOS

Evolutia spiritului

Rate this topic

Recommended Posts

din anumite puncte de vedere se observa o evolutie generala... adica exista militanti pt. anumite drepturi. spiritul violentei "active" ca sa zic asa nu se mai vede. pedepsele, instinctele s-au cizelat, exista o tendinta spre meditatie, pacificare, purificare spirituala.

dar, in acelasi timp, exista un libertinaj, care denigreaza fiinta umana, in sens fizic. viata biologica este subapreciata.

exista o disproportie intre acestea doua care duce la un dezechilibru. pana cand nu se rezolva asta, nu va exista o evolutie reala a vietii asa cum o stim noi.

Edited by mica_curioasa
  • Upvote 1

depinde. si evoluat si involuat.

nu crezi ca este o contradictie .ex ;o masina nu poate merge in acelasi timp repede si incet ,poate repede sau incet nu stiu daca este cea mai reusita comparatie dar este una buna zic eu

nu crezi ca este o contradictie .ex ;o masina nu poate merge in acelasi timp repede si incet ,poate repede sau incet nu stiu daca este cea mai reusita comparatie dar este una buna zic eu

depinde din ce perspectiva privesti lucrurile. exista asa numitele nuante... viata e contradictorie, n-ai observat?

[quoteInvoluat.

quote]

Crezi ca poti argumenta, Hadaly ? Ar fi interesant sa aflam argumentele tale ! Eu consider o categorica evolutie.