Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In ultimul timp m`am apucat si eu de Grafica 3D.. si a inceput sa`mi placa.. aveti cateva manuale cat de cat complete pentru 3D Studio Max 7 ??

RealTV.. cat a durat sa faca imaginea cu paharul de whiscaey ?? dupa cate vad sa`a chinuit destul la ea.. :tease:

 

pe.sa. cred ca a avut un proc performat daca a durat doar 19 min renderingul cu atatea suprafete transparente si reflectii :tease: :tease: .. oricum se pricepe prietenul asta al tau :cry: ;)

Editat de bobby00778

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

hehe.. bobby, salut, sunt prietenul lui realtv.. si nu m-am chinuit asa de mult la paharul ala... a durat vreo 3 ore realizarea... iar randarea am facut-o cu sistemul vechi care avea 512 ddram si o placa de 64 mb... acum am un 1 gb ddram si o placa de 256ddr/256 biti... randarea aia o fac in 2 minute :tease: si nu-sa asa multe suprafete acolo.. nu ai idee cat de simpla e... in fine.. max`u nu se invata usor.. tre sa ai vointa ca sa-la inveti... si sa-ti placa in primul rand.. eu fac max de la 11 ani si luna asta fac 17 :dee si tot nu stiu cum ar trebui... stiu f multa modelare( o sa vedeti in partea de jos a mesajului) si animatie, dar la restul capitolelor stau f prost... la texturarea am inceput sa invat..

 

cat despre manuale complete, nu ai sa gasesti asa ceva moca... in schimb te pot indruma spre site`uri care au tutoriale de la nivelul incepatorilor pana la nivelul celor care lucreaza in expert mode... majoritatea sunt pentru 3d studio max 6 deoarece 7 este o versiune mult prea noua sa poti face cu ea ce faci cu 6.. renderere multe configurate pentru max 6... de abia a aparut vray pentru max 7.. sa nu mai vbim de multe alte plug`in`uri... asa ca daca vrei sa inveti max eu zic sa incepi cu 6... e ideal dupa parerea mea... tutoriale bune gasesti la www.3dtotal.com si la www.tutorialized.com... mai sunt multe alte site`uri cu tutoriale... pentru asta exsista google :tease: ah, si daca te apuci de max, te sfatuiesc sa iti tragi macar 512 ddram... altfel o sa stai pana mori langa comp sa faci ceva :pee

 

pentru cei ce cauta programe.. sfatu meu este sa nu pomeniti pe forumuri sau in post`uri publice despre torrent`uri si alte surse warez pentru ca va puteti trezi cu un control anti-piraterie la usa pe faza asta...

 

eu am de zis atat: dc,emule :tease:

 

aici vedeti cele mai recente realizari ale mele.. si cateva din cele mai tari:

 

post-4041-1115404946_thumb.jpg

post-4041-1115404977_thumb.jpg

post-4041-1115404990_thumb.jpg

post-4041-1115405059_thumb.jpg

post-4041-1115405089_thumb.jpg

post-4041-1115405101_thumb.jpg

post-4041-1115405110_thumb.jpg

post-4041-1115405117_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Merci pentru sit`uri.. eu recent m`am apucat de 3D Studio Max.. modelare nu prea am facut.. desi daca ma gandesc nu ar fi prea greu.. oricum.. "practice macaes perfect".. acum ma voi apuca de citit..

pe.sa. am 256 ddr RAM, AMD Athlon XP 2000+ ~1650 Mhz.. GeForce 4 mx 440 64 MB RAM.. dupa cate am vazut la rendering lucreaza procesorul la maximum dar ram`ul nu cred ca lucreaza prea mult.. oricum renderarea depinde si de numarul de suprafete reflectorizante..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

crede-ma ca suprafetele reflectorizante nu au absolut nici o implicare in timpul de randare... proc`ul si ram`ul... cel mai mult ram`ul... si ala e luat in functie de nr de obiecte si de cat de rotunde sunt ele... pentru calculul punctelor... ce ai tu e numai bun pentru un incepator, dar daca te tii de el, ia-ti ceva mai bun

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fii sigur ca imi voi lua.. :) :crazy: anyway.. mai am de invatat.. gotta worca hard..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hey, thx pentru Tutoriale, m-am apucat si eu dde facut 3D in 3dsMax(7), si chiar imi trebuiesc tutoriale pentru modelare 3D, thx again :oca:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×