Reteta zilei: Cartofi la cuptor cu conopida

Reteta zilei: Cartofi la cuptor cu conopida

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucataria Romaneasca
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2995

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?



Ingrediente:



1 kg cartofi

4 morcovi

supa de pui- cana

5-6 buchetele de conopida

sare, piper

1 ceapa



Mod de preparare:



Cartofii se curata de coaja apoi ii taiem cubulete. Ii asezam intr-un vas yena, punem deasupra buchetelele de conopida, morcovii taiati pe lung, asezonam cu sare si piper, apoi punem 1 cana de supa de pui si ceapa taiata felii. Punem vasul in cuptorul preincalzit si lasam sa se imbine legumele. Le scoatem dupa 40 de minute.


Mod de servire



Se poate servi langa piept de pui la gratar. Este o mancare rapida si sanatoasa.


Cartofi la cuptor cu conopida