Sari la conținut
Forum Roportal
Schimbarea Perceptiei

Dresorii de minti umane

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Dresorii de minti umane in actiune (video) - priviti noul om produs de Statele Unite ale Americii !

 

:spiteful: Asta e prea de tot! ii pun pe copiii sa se inchine literalmente lui Bush: Inchinare catre Fiara (video click)

:crazy: Calcarea in picioare a demnitatii umane: Distrugerea demnitatii (video click)

Ce pacate pot avea niste copii de 6-12 ani ?

 

Exista dresori in capitalism ori ba ? Exista manipulare ? Acum aveti dovada vie !

E o manipulare grosolana, clar ca recurg si la lucruri subtile dupa cum am mentionat la inceputul topicului.

Astia 54 de milioane de evanghelisti l-au votat in masa pe Bush.

 

:roll: :D

Trimite clipurile pe email sa-i vada lumea !

 

Dresorii sunt peste tot in lume, in toate regimurile politice si in toate tarile. Vezi mai nou consilierii de imagine ai lui Tariceanu - profesori de manipulare.

 

Pana cand sa fim teleghidati, manipulati, dresati ?!?!?

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

atata timp cat mass media este in mainile lor au putere nelimitata. nu stiu daca ati observat la stiri aceaiasi imagine e data pe toate posturile si 95% din comentariul stirii este identic . mai nou pentru fiecare front pe care il deschid americanii creaza un bau bau (osama zarqaui) pe care il scot de fiecare data inaintea unui atac (justificat cu o amenintare pe caseta). cred ca ati vazut clipurile cu osama si zarqaui sint aproape identice stau in fata unei harti (america) trag cu arma in desert ameninta ca vor distruge america..... chaiar asa de dobitoci ne cred se vede clar ca e aceiasi idee acelasi regizor .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mai nou pentru fiecare front pe care il deschid americanii creaza un bau bau (osama zarqaui) pe care il scot de fiecare data inaintea unui atac (justificat cu o amenintare pe caseta). cred ca ati vazut clipurile cu osama si zarqaui sint aproape identice stau in fata unei harti (america) trag cu arma in desert ameninta ca vor distruge america..... chaiar asa de dobitoci ne cred se vede clar ca e aceiasi idee acelasi regizor .

 

Normal ca unele clipuri sunt cam aceleasi pt. ca si ideile sunt cam aceleasi, regizorii fiind cei insarcinati cu propaganda din al qaeda, iar mesajele pe care trebuie sa le transmita sunt limitate la politic/militar/religios. Sau ai fi dorit sa-i filmeze cu pin-up-urile playboy pe care le au pe peretii pesterii? Ce mesaj ar fi fost ala?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Al Qaeda ...???hai fi serios...! ce e aia??In Mos Craciun mai crezi ??

Adica BenLaden (bau ,bau )nu poate fi prins,ca se ascunde bine... :ok: :band: :lol2: ca sta in pestera :( si se hraneste cu pasta de opium si lapte de capra...

Asta e MANIPULARE,sa te faca sa crezi asemenea aberatii;manipulare a fost si cu motivatia atacarii Irakului (arme de distrugere in masa ...bau bau bau !!!).Au gasit ceva ???NU ,dar ce mai conteaza acum ....Sadam a fost un dictator criminal (corect) si a omorat civili nevinovati (corect)dar eu spun ca nici in 200de ani de' guvernare Sadam' nu mureau atatia civili ...

Si asta tot manipulare e ...Mai vrei exemple ???

Saman

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

este din ce in ce mai rau

Primul aspect al dresajului :

 

Justificarea pierderii drepturilor si libertatilor individului pentru siguranta si confortul acestuia.

 

Actiunile prin care aceste drepturi se pierd apar treptat si justificat prin generare de crize a caror solutii par a garanta siguranta, prosperitatea si confortul. Totodata crizele pot fi de scurta durata sau de lunga durata (ex. coruptia din Romania care dureaza ARTIFICIAL de 15 ani pentru ca populatia sa roage in genuchi o mana de fier sa-i conduca).

 

Dupa caderea comunismului romanii nu ar fi vrut un sistem nou, autoritar - evident - au primit haos si coruptie pentru a se intoarce la un sistem centralizat. Cipuri la cai si vite, taxe, inregistrarea emailurilor si telefoanelor pe 5 ani in baze de date, big brother pe autostrada, autorizatii, taxe auto, declaratii de venituri, examene de capacitate (si asta e doar inceputul dragilor)

 

Deci pierderea justificata (datorita pericolului coruptiei) a drepturilor si libertatilor individului din clasa medie (nu si din elita). Justificarea controlului.

 

Al doilea aspect al dresajului :

 

Te platim, te creditam, te indatoram ca sa fii guvernabil, sa fii ocupat, sa fii obedient.

 

Nimeni nu vrea sa faca munca voluntara ; si totusi o faceti cand platiti taxe si impozite pe salarii... cam 5~6 luni pe ani munciti degeaba. Taxele in occident au fost introduse dupa un alt scam mondial - Al Doilea Razboi Mondial. Au fost introduse PE O PERIOADA LIMITATA taxe pe venituri si pe produse (TVA) pentru reconstructia tarilor participante !!!

 

Uite ca taxele nu s-au retras, ba chiar s-au triplat.

 

Intre timp tu ca individ alegi sa muncesti ca ai datorii (frigidere, termoapane, taxe, leasing auto, etc)... ceri in genuchi vize de lucru... ceri in genuchi in fata boierului feudal sa fi sclav... o ceri tu, inainte erai obligat si te rasculai !

 

Cum se face ca tocmai tarile asa zis dezvoltate si civilizate au cea mai mare datorie externa :

 

Romania 43 de milioane datorii externe la o populatie de 22 milioane ( $ 2000 / om )

Ungaria 107 milioane datorii externe la o pupulatie de 10 milioane ($ 10.000 /om)

America are 10.000 de milioane datorii externe la o populatie de 300 milioane. (33.000 / om)

Suedia are 600 de milioane datorii externe la o populatie de 9 milioane. (66.000 / om)

Olanda are 1899 de milioane datorii externe la o populatie de 16 milioane. ($ 118.000 /om)

UK are 8000 de milioane datorii externe la o populatie de 60 de milioane. (133.000/om) iar Londra este capitala cu cele mai multe camere de supraveghere video a strazilor si locurilor publice din lume.

 

China are cea mai mare crestere economica mondiala si o datoie externa de numai 0.2 USD / om adica 300 de milioane datorii externe la o populatie de 1.3 miliarde (0.2 dolari / om)

 

Al treilea aspect al dresajului :

 

Reducerea constiintei si a perceptiei individului in jurul EGO-ului.

 

1. Lipsa de comunicare reala (small talk, superficialitate, monden, bloguri, chat, produse).

2. Lispa unei mase critice de informatii si cultura fara de care padurea nu se vede de copaci.

3. Lipsa timpului petrecut in familie (sot , sotie, copil) - practic ei vor incepe sa asculte de persoane si sisteme terze (sefi, colegi, televizor, oamenii de pe internet, media).

4. Accentuarea nevoii de recunoastere sociala prin acumulare de bunuri si de pozitii cat mai inalte

 

Ego-ul este comun tuturor indivizilor, difera doar ca marime :tease: - banii si puterea sunt cheia care pot face diferenta si deschide usile transparente (dar impenetrabile) din societate.

 

Al patrulea aspect al dresajului :

 

Ignoranta ca stil de viata

 

Pana acum un secol de acest aspect s-a ocupat biserica prin ideologii de "crede si nu cerceta", "saraci cei cu duhul" etc au pus ignoranta la rang de virtute spirituala.

 

Acum rolul a fost preluat de televiziune, ziare de scandal, kestii care iti ocupa fals perceptia si atentia.

Metodele sunt peste tot in jurul nostru (jocuri pe comp, media, eterna discutie despre orgasmul la femei din cosmopolitan, jack ass, muzica, Irinel, tipele-n tanga de la televizor, emo kids, advertising, ASE, etc). Matzu' plin, creieru' anesteziat in bere si excitat vizual.

 

Al cincilea aspect al dresajului :

 

Cultul iresponsabilitatii

 

Sistemul educational si social format in jurul idiotului si nu al omului inteligent responsabil.

Intructiunile de genul "Atentie Fierbine", "Podea umdea", "nu va strangulati cu cablul de mouse" etc.

 

Copiii incep sa fie bagati in program fix (mediatii, dans, balet, sah) din frageda pruncie.

 

Copiii crescuti cu pandar si meditator se vor transforam in oameni obedienti care vor cauta indrumatori pentru tot restul vietii lor, incapabili sa-si ia propriile decizii, oameni pregatiti pentru a fi condusi, oameni iresponsabili daca sunt lasati de capul lor.

 

Un om iresponsabil face greseli si va trebui indrumat si creditat (vezi punctul 1 si 2).... cercul vicios se inchide dragilor...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Viral de manipulare pentru cresterea orelor peste program (e pe toate blogurile in special pe cele corporate) Dresorii lucreaza dragilor :

 

Ce ne zice noua domnu' Feldman- sa muncim pana la 3AM la firma m

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Normal ca unele clipuri sunt cam aceleasi pt. ca si ideile sunt cam aceleasi, regizorii fiind cei insarcinati cu propaganda din al qaeda, iar mesajele pe care trebuie sa le transmita sunt limitate la politic/militar/religios. Sau ai fi dorit sa-i filmeze cu pin-up-urile playboy pe care le au pe peretii pesterii? Ce mesaj ar fi fost ala?

puiut io nu ma refer la cele cu mesaje. ci la cele de reclama .in care ii vezi ca staau grup langa harta americii si poligonuldin desert si tabara de antrenament.....sint prea pe acelasi format. si daca vor sa il prinda il linistea de mult. pe zarqaui cand sa abatut de la cale l-au llinistit imediat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
SITH LORD a zis

Banii aia sunt prentru baietii destepti care au pile si relatii - scuteste-ma.... tu chiar crezi in bani de la stat (fie el si UE)...

 

SITH LORD a zis

.

 

Nu z

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×