Sari la conținut
Forum Roportal
MariaB

Cum iti doresti sa fie la nunta ta ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nunta Printului Harry cu aleasa inimii si sufletului s-a infaptuit astazi, 19 Mai 2018. Apreciez alegerea costumului de nunta al Printului Harry, mi-a placut foarte mult si-l felicit pentru alegerea facuta si-i felicit si pe cei care l-au creat. Mireasa a fost foarte frumoasa, mi-a placut faptul ca a ales o rochie eleganta, simpla, mi-a placut ca a fost foarte naturala si la locul ei, cum se zice pe la noi.

Exceptionala ceremonia religioasa, exceptionala muzica, exceptionale cuvintele exprimate de catre preotii prezenti si exceptional tot acest ritual al Casei Regale! Am fost foarte incantata de cum s-a desfasurat totul! Le doresc Casa de Piatra si sa fie fericiti impreuna!

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

inelul-Printesei-Diana-Meghan-Markle-pri

 

Sa nu aibe asemanare cu mireasa asta hidioasa, batrina si fara maniere ... cu gura cat o sura rade o fata bine educata la nunta ei??? ...   acum se vede de unde vine mireasa printesa, dar are deja si oase strambe la varsta asta ... pe mana care se vede, degetul mare are un mare defect si ne si arata ... daca n-a ascultat de sfaturi, le va primi si de la altii criticile dureroase. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×