Lansarea primului videoclip Blue Night Shadow

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMiercuri 4 octombrie 2017
Vizualizari1194

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 12 octombrie, ora 21:00, în Club Quantic (Șos. Grozăvești 82, București) are loc evenimentul de lansare a primului videoclip al trupei Blue Night Shadow. Trupa formată din Vlad Nicolici (voce și chitară), Edward Tudorache (chitară bas) și Cristian Vasile (tobe) va concerta timp de 2 ore alături de invitați speciali precum:

  • KREM - voce
  • Ana și Monica Odagiu - voce
  • Marius Gâlea - saxofon
  • Mac (Marian Aciobăniței) - chitară electrică.

Videoclipul a fost filmat pentru melodia ”Pot să”, compusă de membrii trupei în 2016. Producția a fost realizată împreună cu Adrian Pîrcalabu - Director of Photography - și Ștefan Petcu - regizor. În cadrul concertului de lansare, trupa va face și un anunț în premieră legat de noua identitate a trupei.

Despre Blue Night Shadow

Blue Night Shadow este o formație bucureșteană de rock alternativ cu influențe blues formată în anul 2013. Trupa este cunoscută pentru cei 4 de ”da” la audițiile ”Românii au talent”, locul II la finala concursului de muzica "Rock in Park", calificarea pe țară în finala concursului Great Battle of Bands (GBOB), au compus și interpretat linia muzicală pentru spectacolul de teatru "Și caii se împușcă, nu-i așa?" în regia Ștefanei Samfira, au cântat în cadrul unor evenimente caritabile cum ar fi "Playing for magic", organizat de Magicamp.