Sari la conținut
Forum Roportal
no-user-name

Opt civilizatii extraterestre au vizitat pamantul in ultimii 10 000 ani

Postări Recomandate

5. NEMURITORII 

-probabil hibrizi, creati de zeta -reticuliani datorita similaritatii.  Probabil sa fi fost creati si de Reptilieni intr-o colaborare cu zeta-reticulienii avand in vedere cultul dragonului 

-erau dotati cu inteligenta sclipitoare

-i-au invatat pe asiatici cum sa cultive orezul, mestesugurile,  cum sa fie harnici si buni muncitori, cum sa venereze zeii si pe imparati i-a invatat sa respecte Mandatul Cerului! 

-Pangu este probabil stramosul comun al asiaticilor,  primul hibrid creat de extraterestrii , despre care se spune ca s-a nascut dintr-un ou si a creat lumea 

-Yu Inginerul i-a invatat pe chinezi sa sape irigatii si sa construiasca baraje,  Shennong a inventat ceaiul,  stiinta ierburilor,   medicina, acupunctura,  iar Imparatul Galben i-a invat  sa construiasca locuinte, sa domesticeasca animalele , sa construiasca carute, barci si  sa fabrice haine . Tot el i-a invatat astronomia, calendarul, matematica  si dreptul. 

Ancient Chinese Gods, Ancient China Goddesses, Deity Worship ...

La Leyenda de Pangu y como surgió el ser humano – Mitos y Leyendas

 

800px-Altar_at_the_Temple_of_Guandi_%28a_Chinese_temple%29_in_Osaka.jpgAnonymous-Fuxi and Nüwa.jpg五方上帝.jpg

 

Yellow Emperor

 

海龍王, British Museum.jpgStory of Shennong and the Medicine King Festival | Falun Dafa ...Sailing a Boat on Dry Land (Xia Dynasty) | My China Year

1024px-%E6%9D%B1%E7%94%B2%E5%8C%97%E6%A5%B5%E6%AE%BF_%E6%AD%A3%E6%AE%BF%E4%B8%AD%E8%84%8A_%E7%A6%8F%E7%A5%BF%E5%A3%BD.jpg1024px-Waterside_Dame_and_attendants_at_the_Temple_in_Harmony_with_Heaven_in_Luodong%2C_Yilan%2C_Taiwan.jpgJade Emperor - WikipediaDOUMU | The Big Dipper is in Chinese culture, as well as in other ...

Editat de no-user-name
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

6. Reptilienii 

Learn all about Draco Constellation | Online Star Registration

-provind din constelatia Draco, din sistemul solar Alpha Draconis sau Thuban, aflata la 303  ani lumina de Soarele nostru,   care a fost steaua nordului acum 5000 ani 

-ne viziteaza de 10 000 ani 

-multi au devenit zei venerati de maiasi

-David Icke spune ca reptilienii exista printre noi, deghizati in oameni.  Au fost reptilieni care s-au deghizat in regi merovingieni, in papi, in membrii familiilor Rothschild, Rockfeller, Bush si Familia Regala Britanica, si ca in prezent manevreaza toti liderii planetei.   

-multi reptilieni s-au deghizat in zeii maiasi, altii in demonii religiei crestine

-s-ar parea ca au intrat in conflict cu Annunaki si Orionii, dar si cu Nemuritorii Chinezi,   dar au avut si momente cand s-au asociat si au facut aliante 

Michael Pacher | Austrian artist | Britannica

320px-Sobek_mirror.svg.png800px-Illustration_from_Pantheon_Egyptien_by_Leon_Jean_Joseph_Dubois%2C_digitally_enhanced_by_rawpixel-com_88.jpgPin on SumerianTyphon - WikipediaQuetzalcoatl.svg

Tlaloc - WikipediaArtStation - Crimson Dragon King(真紅の龍王), keita okada

Cecrops I - Alchetron, The Free Social Encyclopedia ArtStation - God of War III - Medusa, Louis Lu4medusa2_all.jpg | Clash of the titans, Medusa, Medusa picturesGlycon - Wikipedia

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

7. Olimpienii - hibrizi creati de Annunaki  

 - la inceput, Enki, cunoscut si ca Lucifer , aflat in conflict cu Enlil,  si-a luat cativa  amici   din echipajul sau , au umblat prin lume  ,  inclusiv prin peninsula balcanica,  au rapit   femeile umane , iar intr-o baza subterana numita Gaia au facut sex cu ele, au facut experimente  genetice si     au   a creat o noua rasa de umanoizi gigantici, numiti titani , dar si hecatonhiri cu brate multe   si ciclopi cu un singur ochi, dar puternici.   In Biblie apar cunoscuti ca Giganti.  Ulterior, au creat minotauri, meduze , chimere, centauri, pegas , hidre si harpii.  

-intr-o noapte, un titan pe nume Cronos   s-a furisat in nava lui Enlil in timp ce era de dormea si l-a castrat, iar apoi a scapat.

-Enlil,  aflat in nava spatiala care avea sa fie cunoscuta drept Uranus, zeul cerului, de catre greci, s-a infuriat. A incercat sa creeze si el o rasa noua de super-oameni ca sa combata creatia lui Enki, dar fara succes, din sangele sau rezultand doar  Afrodita ,  o zeita frumoasa

-Enlil a decis sa rapeasca copii lui Cronos pentru a face experimente genetice pe ei, dar Cronos era canibal si ii devora. 

Dupa ce a comunicat cu Rheea, sotia lui Cronos, au pus la cale un complot ca sa-l inlature si astfel , Rheea si-a salvat ultimul fiu nascut, Zeus,  pe care i l-a inmanat lui Enlil, si in schimb i-a dat sotului ei sa devoreze o piatra.  

Enlil i-a modificat gena lui Zeus, i-a dat capacitati supraumane fizice si cand a crescut i-a daruit o superarma ce genereaza fulgere si furtuni.  

Zeus l-a otravit pe Cronos, i-a luat sangele si din el si-a  CLONAT   fratii devorati - pe Poseidon  , caruia i-a daruit  tridentul cu care putea controla vremea, furtunile, uraganele si marile si cai mutanti  ,  si Hades, care a devenit paznicul minelor si judecator suprem , a primit casca care il facea invizibil si un caine mutant  fioros cu trei capete .  Lui Demetra i-a dat instrumente pentru agricultura, lui Hestia i-a dat arme de foc si functia de stapana familiei, iar pe Hera a luat-o drept sotie.  

Apoi, impreuna, au pornit la razboiul impotriva titanilor si gigantilor, rezultand ceea ce avea sa ramana in istorie drept si razboiul ceresc dintre ingeri si demoni. 

Enki a fost capturat si inchis, iar Enlil a devenit unicul stapan al planetei.  Si- l-a desemnat pe Zeus sa conduca Grecia . 

Zeus , casatorit cu Hera, au facut copii - Ares, care a primit super-arme pentru ducerea razboaielor, Hefaistos, care a primit instrumente si unelte pentru faurirea celor mai puternice arme. Insa totodata, Zeus si-a inselat nevasta si s-a iubit cu multe femei Annunaki , rezultand alti hibrizi ca Apollo, zeul artei  si Artemis, zeita vanatorii,  Atena, zeita intelepciunii  care a fost nascuta prin eprubeta,  Dyonisos, zeul vinului,  si Hermes, zeul mesager care a primit sandale zburatoare.  Fiecare zeu a primit abilitati supraumane si ustensile avansate. 

Apoi, Zeus a inceput sa se culce  cu femei umane, rezultand Hercule, Perseu, Tezeu si altii care aveau abilitati supraumane.  

Odata, unul dintre gigantii ramasi, Prometeu,  i-a indemnat pe pamanteni  sa-l pacaleasca pe Zeus cu o ofranda gresita. Suparat, Zeus a adus numai ninsoare si a umezit tot lemnul padurilor  , interzicand oamenilor sa faca focul. Pentru ca tremurau de frig, Prometeu a furat un instrument ce  usca instant crengile si le aprindea. Zeii l-au prins si l-au pedepsit, lantuindu-l de o stanca, dandu-i un medicament prin care ficatul sa fie regenerat la nesfarsit, si  pe care sa-l devoreze zilnic un vultur. 

Apoi, Zeus a creat-o in laborator pe Pandora si a trimis-o la pamanteni cu o cutie. Cand a deschis-o,  cutia a activat un dispozitiv de control al mintii oamenilor, devenind astfel agresivi, maniosi, invidiosi, lacomi, zgarciti, egoisti,  batjocoritori, dar si increzatori in speranta. 

 

Intr-o perioada, Zeus s-a deghizat intr-un batran si a vizitat asezarile umane. Fiind scarbir de ceea ce vazuse, de la acte de canibalism pana la batjocura la care a fost supus, i-a trimis pe zei sa modifice vremea si sa incalzeasca sa se topeasca toata zapada, si astfel sa inunde toate asezarile tribale ale grecilor pacatosi.  

A salvat vreo cativa oameni si i-a pus sa recladeasca civilizatia greceasca, cea din marmura asa cum o cunoastem, si sa-i venereze  pe Olimpieni si sa-i onoreze la mult timp dupa moartea lor.  

 Zeus - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia

File:Hera Campana Louvre Ma2283.jpg0036MAN Poseidon.jpgFile:Demeter Altemps Inv8546.jpgHeraklion Archaeological MuseumFile:Mattei Athena Louvre Ma530 n2.jpgFile:Hestia Giustiniani.jpgFile:Apollo of the Belvedere.jpgFile:Diane de Versailles Leochares.jpgFile:Ares Canope Villa Adriana b.jpgFile:NAMA Aphrodite Syracuse.jpgFile:Vulcan Coustou Louvre MR1814.jpgFile:Hermes Ingenui Pio-Clementino Inv544.jpgFile:Dionysos Louvre Ma87 n2.jpgHercules Farnese 3637104088 9c95d7fe3c b.jpg

 

Editat de no-user-name
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

8. Nordicii 

Locul de origine: Pleiadele 

-Yggdrasil ar fi de fapt o retea interstelara de planete /sisteme stelare colonizate de aceasta specie, ca Asgard care e planeta nativa ,   Hel care e o planeta  din care extrag mineralele si zacamintele de combustibil,  Svarthalfheim care e planeta unei rase de elfi intunecati, dar si pitici,   Jotunheim, planeta inghetata populatia de giganti,   Muspelheim, planeta vulcanica pentru minerale si populata de giganti,   Alfheim - planeta elfilor   albi,   Midgard - planeta oamenilor nordici sau vikingi  , si Vanaheim - planeta plina de vegetatie luxurianta  in care nordicii se relaxeaza . Sarpele Midgard este de fapt o centura de asteroizi.  Heimdell  e de fapt un portal pentru teleportare, iar curcubeul e vortexul.   

Tip civilizatie: III  pe scara Kardashev 

-Au abilitati supranaturale  de putere, telepatie, benevolenta si frumusete fizica   

-cel mai cunoscut rege al lor a fost Odin, casatorit cu Freua,    si fiul sau Thor, care are un ciocan automat ce produce reactii electromagnetice, creat din particule de  stea neutronica, si Loki, zeul magician-savant care isi tradeaza familia.  

Contactul cu pamantenii - intervalul 1000 i.e.n. , punand bazele civilizatiei nordice si vikinge , invatandu-i pe noridici agricultura, navigatia si artele razboiului  

Statutul civilizatiei : disparuta, probabil din cauza unei ere glaciare sau bombardamentului de asteroizi - sarpele care il omoara pe Thor,   si eruptii vulcanice - giganticul Surtur  care a finalizat Ragnarokul  si a distrus planeta zeilor 

Odin + Sleipnir, Freki, Geri, Huginn and Muninn | Mitologia ...Thor #Fan #Art. (Magni, Son of Thor) By: Vlad_MRK. ÅWESOMENESS ...

  Frigga (also known as Frigg, The Beloved) was the goddess of love ...Loki by Shev14th.deviantart.com on @DeviantArtHappy Tuesday!!! (Glædelig Tirsdag!!!) TYR | Norse mythology, Norsebadmiaou — Concept art of Balder from God of War by chloe...The Goddess Freya by B03DI on DeviantArt

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

9. Civilizatie necunoscuta????

-pur si simplu au venit pe Pamant, au sculptat statuile dupa chipul lor pe Insula Pastelui si au plecat 

-a se vedea ca chipurile nu par deloc umane , sunt chiar alungite  

-nimeni nu stie de unde vin, de ce au venit, daca mai exista  

Easter Island statues: One mystery solved by researchers | CNN Travel

Easter Island's statues intentionally placed near fresh water ...Sacred Easter Island statue destroyed in truck crashEaster Island's society might not have collapsed

 

Rapa Nui man's pickup truck slams into sacred Easter Island statue ...File:Moai at Rano Raraku - Easter Island (5956405378).jpg ...The best spots to see moai on Easter Island - Tiny TravelogueEaster Island | After visiting the North of Chile, we flew d… | FlickrEaster Island | Map, History, Moai, & Facts | Britannica7 Best Tours and Trips in Easter Island 2020/2021 – Compare Prices ...Did Easter Island culture collapse? The answer is not simple ...

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacă sângerează, înseamnă că-i putem ucide și pe ei (pe paleostronauți) (o fraza din Predator, 1987)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred că am mai postat odată pe un topic de genul. Atunci ceream un punct de plecare spre cercetarea pe care ai facut-o, mai exact bibliografie. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×