Estetica deosebita oferita de un gard metalic realizat la comanda

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurigarduri, porti metalice
Ultima actualizareMiercuri 30 octombrie 2019
Vizualizari809

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iti doresti un gard metalic personalizat in functie de nevoile tale si care sa respecte un anume model grafic? Un gard metalic are o eleganta aparte, dar si o functionalitate pe masura.

Realizam pe comanda diferite modele de garduri metalice si porti, astfel incat acestea sa tina cont de design-ul dorit de tine, dimensiunile necesare si bugetul alocat acestui proiect. Portile si gardurile confectionate de H Metal se remarca printr-o estetica atragatoare si prin calitatea superioara a executiei.

Utilizam urmatoarele materiale:
- casete din tabla ambutisata;
- profile din tabla ambutisata;
- tabla expandata;
- tabla decupata;
- tevi rectangulare si tevi rotunde;
- gabioane realizate din plasa metalica zincata si piatra de diverse sortimente.

Pe langa functia evidenta a delimitarii spatiului, sunt trei elemente majore de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi modelul unui gard: intimitatea, siguranta si deign-ul. Gardul si poarta sunt elementele de exterior ale casei care ocupa un loc important in estetica locuintei, fiind cele mai vizibile. Ele reprezinta o carte de vizita care iti reflecta gusturile ca proprietar al locuintei.

Vopsirea gardurilor si portilor pe care le realizam se face in camp electrostatic. Utilizarea acestui tip de vopsire ofera o acoperire uniforma a pieselor vopsite, o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile. Nu trebuie neglijata nici gama variata de culori disponibile conform paletarului RAL.

Pe langa realizarea de garduri pentru domeniul rezidential, oferta H Metal cuprinde, de asemenea, sisteme de imprejmuire pentru hale, fabrici, spatii de depozitare, santiere si organizari santiere, spatii verzi, sedii firme, spatii comerciale, spitale, institutii publice, evenimente in aer liber, terenuri agricole si forestiere.

Despre H Metal S.R.L

Aniversam 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Showroom sisteme imprejmuire Bucuresti: Soseaua Morarilor, nr. 1, sector 2.
Pentru o oferta personalizata iti asteptam cererile la office@h-metal.ro.
Ne poti urmari pe pagina de Facebook: @HMetalRo