Sari la conținut
Forum Roportal
Teddy ''-''

Blasfemii la adresa crestinismului sub background-ul ''iubirii''

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Enki a spus:

Ar fi putut sa o faca oricine, de la niste pusti pusi pe sotii si drogati (posibil sau nu sa apartina comunitatii LGBT), la bisericosi care ar fi vrut sa scoata in evidenta faptul ca LGBT nu are nimic sfant.

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trăiască familia trdițională românească! Trăiască familiile lui Enki, Fiero, a mea și a altora! Trăiască și comunitatea LSGB, să fie pace, bre! Hip-ip ura! Sau  Uriah Heep...

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 6/17/2019 at 3:27 AM, Teddy ''-'' said:

Parte din manifestația LGBTQ de la Cluj .
 

 

faptul ca cei care se declara ca apartin gruparilor LGBTQ au ales ca simbol culorile curcubeului e o blasfemie (cine stie ce semnificatie are curcubeul stie)

interesant este ca aceleasi culori au fost alese sa reprezinte Israelul si ambasadele lui, cand te duci pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv (nu departe de Ierusalim) vezi scris Tel Aviv si Israel in culorile curcubelui (in Apocalipsa, Ierusalimul este denumit ca fiind Sodoma si Egipt, Egiptul cel de pe urma fiind USA, care-i srpijina masiv financiar si militar pe israeiliti, asa cum Egiptul de odinioara i-a sprijinit, pana i-a tradat, asa va fi si acum, cat de curand) 

simbolul Apple care acum va fi si pe masinile electrice fabricate de Apple aste iarasi o hula, dar pentru asta americanii vor plati maximal (a se vedea Apocalipsa cap. 17 si 18, distrugerea completa a US prin bombe nucleare)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×