Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nici pe dinauntru nu arat asa rau, sa stii (daca mi-ai aruncat un compliment, acuma na, pocneste ego-ul, trebuie sa ma laud), imi fac analize regulat si nu, nu am organism de persoana care consuma chestii, trestii, dar NU sunt ROLE MODEL. Sunt fix opusul a ceea ce trebe facut, sunt de pus la panou cu titlul "NU FACETI CA EA!!!". Am mai degraba organism de om ce a abuzat de miscare, " diete" (alea nu se pot numi diete, scuzeee, my dear ego, ti-ai stricat carcasa).

Stii de ce sunt frustrata? Nu voi mai simti niciodata libertatea ce mi-o dadea joggingul, era modul meu de a ma elibera, refugia, culegand "roadele" (=>recompensa). Acum, zi, no, care imi mai e refugiul? Nici abdomene, nici flotari, niiiiiik. Ce, sa zic ca am ajuns iar sa nu mai mananc cu zilele, de frica_ca, neputand face miscare, ajung cat malu'?! Da, am zis-o si pe asta. Sa zic ca iau antiacide, pansamente gastrice, sa nu fac ulcer (si ce, crezi ca nu o sa fac?!)? Sa zic ca refugiul meu a devenit somnul, idiotul de somn care inainte imi parea pierdere de timp? Sunt fucked up beyond all recognition. Degeaba incerc sa pastrez aparentele, pana la urma tot explodez si...raman singura. 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toata viata ba o sa ma latesc, ba o sa ma strang, de obsedata ce sunt, ca mi se face greata cand vad mancare, asa sunt. Si parca vad ca peste cativa ani o sa renunt de tot la painkillers (nu pare credibil), o sa ma apuc iar de gatit si o sa ma fac cat malu', ca nu am voie sa fac miscare. Asta pentru ca am fost proasta in tinerete. Oricine imi zicea "fata, mai usor, ca tufi oasele" primea privirea aia a mea goala sau "fuck off" sau "e corpul meu, da? Sunt propriul cobai". Io fui proasta. Iar acum mai e putin si imi iau dauna.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×