Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sa stai in picioare pentru o perioada mare de timp poate fi destul de neplacut si chiar daunator pentru sanatate, insa anumite meserii impun acest lucru.

 

De aceea, o companie japoneza s-a gandit sa inventeze scaunul portabil.

Acesta se numeste Archelis si are rolul de a sustine punctele cheie de presiune ale picioarelor pentru a-i scapa pe purtatori de durerile cauzate de statul in picioare. Acesta iti ofera confortul pe care il ai atunci cand stai asezat pe ceva, insa iti mentine aceeasi pozitie ca atunci cand stai in picioare.

 

Scaunul portabil sau mobil a fost conceput initial pentru chirurgi, insa le poate fi util tuturor celor care sunt obligati de circumstante sa stea in picioare cu orele.

 
61772468.jpg

“Scaunul” reprezinta de fapt o pereche de sustinatoare pentru picioare si posterior, care sa-ti sporeasca bunastarea si confortul atunci cand esti nevoit sa stai in picioare. Este construit pe o baza din titaniu si are un exoschelet foarte stabil si durabil. Unul dintre inventatorii sai, japonezul Keith Gunura, sustine ca produsul le poate fi de ajutor in special chirurgilor si altor specialisti care sunt nevoiti sa stea foarte multe ore in picioare.

 

stirile.rol.ro

 

 

Excelenta inventie!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×