Curatenie si Menaj

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2678

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curatenie

In cazul in care doriti sa intrati intro afacere, preturile pe care le practicati trebuie sa fie accesibile dar in acelasi timp nu trebuie sa va subestiamti valoarea dumneavoastra si sa pierdeti din profit. De aceea, cel mai important aspect ce trebuie luat in considerare este de a face afacerea dumneavoastra o afacere de curatenie accesibila oricui.

In timp ce afacerea de curatenie este o afacere relativ ieftin de infiintat, mai multi factori trebuiesc luati in considerare cand plecati la drum. Majoritatea celor care incep la un nivel mic for face acest lucru folosind economiile lor si asta e cel mai bun mod. Daca incepeti la un nivel mic cu doar cativa clienti si doar dumneavoastra sunteti implicat in curatenie atunci tot ce va trebuie este echipamentul de curatenie actual, cum ar fi stergatoare de praf, perii si produse de curatat cum ar fi inalbitori, polish, curatator de baier si bucatarie, etc.

Desigur, veti avea nevoie sa calculati cat cost toate acestea si sa luati in considerare lucruri cum ar fi cheltuielile de publicitate si benzina inainte de a stabili un pret pentru serviciile dumneavoastra de curatenie.

Menaj

Daca ati obosit verificand de 2 ori eticheta care ne atentioneaza de un eventual pericol, care ne recomanda atentie sporita, sau un avertisment, sau daca ati fost la supermarket si ati vazut pe eticheta substante chimice care se pronunta cu greu atunci este timpul sa optati pentru produse de menaj ecologice. Cele mai bun lucru la utilizarea unor produse de menaj naturale sau retete alternative este acela ca nu polueaza mediul dumneavoastra cu substante chimice toxice. De aseamenea, este considerabil mai iefin si puteti modifica fiecare reteta dupa nevoile dumneavoastra de curatenie. Alt aspect este acela ca, in ciuda faptului ca exista pe piata mai multe „produse verzi" de curatenie, unele din aceste produse contin chimicale care pot fi periculoase pentru sanatatea dumneavoastra. Aduceti-va aminte ca nu puteti niciodata sa fiti siguri.